Сб, 2024-04-20, 14:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Чому майже половину матчів "Динамо" судили всього троє арбітрів - Шовковський
Інші останні Спортивні новини
Капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський висловився щодо суддівства матчів його команди в минулому сезоні. На думку голкіпера, зовсім не випадковим є той факт, що за наявності в суддівському корпусі майже 30 арбітрів троє з них відсудили майже половину матчів "Динамо".

"Є багато факторів, на які слід звернути увагу. Скажімо, чимало говориться про необхідність ротації суддів: не може один арбітр судити більше чотирьох або п'яти матчів одного клубу протягом сезону.

Рефері у нас в Прем'єр-лізі майже три десятки, тож у призначеннях, якщо захотіти, є шанс взагалі не повторитися жодного разу. Як пояснити при цьому, що в минулому сезоні на частку всього трьох (!) арбітрів припала практично половина наших матчів?

Може, це і випадковість, але я останнім часом в збіг обставин вірити перестав. Життя навчило", - цитує Олександра Шовковського "​​Спорт-Експрес в Україні Online".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: Шовковський, троє арбітрів, матчів Динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]