Пт, 2024-04-19, 21:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Чому націоналісти так жадають "її величність Європу" пояснила Фаріон
Інші останні Політичні новини
Головна мета євроінтеграції України - зійти з московської орбіти. Про це в інтерв'ю "Українській правді" сказала народний депутат від фракції "Свобода" Ірина Фаріон.

"Також я йду туди, аби прищеплювати інші цінності - націєцентричні. Я не відступлюся від ідеології націоналізму на жоден крок. І її величність Європа правішатиме, зокрема під нашим впливом", - сказала Фаріон.

Депутат нагадала, що європейські країни, починаючи з 16-го століття, відбулися насамперед як національні держави. "Тому Польщі сьогодні нічого не загрожує - ні польській культурі, ні польській мові. Угорщині нічого не загрожує - ні угорській мові, ні угорській культурі, і так далі", - зазначила вона.

"Я хочу, щоб мій народ був таким сильним, як поляки, щоб наші люди щоранку від Ужгорода до Луганська говорили "Я українець", як кажуть поляки "Єстем поляк", - додала вона.

Фаріон також сказала, що перш за все її лякають у Європі порожні церкви. "Мене жахають їхні порожні церкви. Без Бога - ні до порога. Знищення Бога в собі і знищення Бога в ритуалі дає результат: за це країни платять своєю аморальністю, деградацією, лицемірством, фальшю", - сказала вона.

Депутат зазначила, що у неї не виникає сумнівів у тому, що Україна є частиною Європи.

"Досить подивитися на географічну карту, щоб зрозуміти, що Україна - серцевина Центрально-Східної Європи. То які можуть бути проблеми з інтегруванням, якщо Україна інтегрована географічно і ментально споконвіку", - зазначила Фаріон.

Фаріон вступила до ВО "Свобода" у 2005 році, наступного року стала депутатом Львівської облради від цієї партії. У 2006 і 2007 роках балотувалася до Верховної Ради за списком ВО "Свобода", однак тоді партія не подолала виборчого бар’єру. У 2012 році Фаріон виграла вибори до Верховної Ради у мажоритарному окрузі №116 (Львів), набравши понад 68% голосів виборців.

У листопаді 2013 року стало відомо, що вона була членом КПРС. Сама Фаріон неодноразово заперечувала своє членство в Компартії: "Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон. Колоди ж бо під своїми ногами не бачать. Начебто була я членом КПРС. Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких – НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, – ніколи не була".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: націоналісти, її величність Європу, Фаріон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]