Ср, 2024-04-24, 00:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:33
Чому надають перевагу мігрантам з України, ніж з Африки та Близького Сходу - у Польщі пояснили
Інші останні Новини Європейського Союзу

  У Польщі пояснили, чому надають перевагу мігрантам з України, ніж з Африки та Близького Сходу

Українці, на думку спікера польського Сенату, здатні поважати польські цінності

У Польщі пояснили, чому надають перевагу мігрантам з України, ніж з Африки та Близького Сходу.

Спікер польського Сенату Станіслав Карчевський заявив, що у Польщі радо сприймають мігрантів з України, оскільки вони здатні поважати польські цінності. Про це він заявив у інтерв’ю DW.

Одним з питань було чому Польща не виконує зобов'язання перед ЄС щодо прийому мігрантів з Африки та Близького Сходу, на що Карчевський відповів, що Польща прийняла «за останні два роки два мільйона українців».

«Багато політиків з ЄС про це не знають. Мова йде не про квоти або розподіл моделі суспільства, в якому ми хочемо жити. Ми бачимо, що відбувається в Німеччині, Франції, де існують паралельні суспільства, які не хочуть інтегруватись, тому що мають різні цінності. Польща вітає українців, тому що вони з більшою імовірністю будуть поважати наші цінності», – сказав він.

На його думку, це в інтересах ЄС «краще захищати зовнішні кордони та підтримувати людей в країнах їх проживання». Крім того, Польща була «на іншій стороні «залізної завіси» протягом десятиліть і Радянський Союз нав’язував нам свою волю. Ми повинні були робити, те що вони від нас хотіли. Ось чому ми не хочемо, щоб хтось знову нав’язував нам щось», – додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 622 | Додав: adminA | Теги: перевага мігрантам, близький схід, україна, африка, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]