Пт, 2024-04-19, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
"Чорна робота" не для Лозінського, він веде себе на зоні, як пахан
Інші останні Кримінальні новини

Екс-"бютівець", колишній нардеп Віктор Лозінський на зоні веде себе як пахан, відмовляючись робити "чорну роботу" через попередні "Заслуги" на волі.

Засуджений за вбивство селянина Валерія Олійника до 14 років позбавлення волі, відбуває покарання в Бориспільській колонії середнього рівня безпеки для вперше засуджених за тяжкі злочини, пише "Сегодня".

У колонії кажуть, що при виборі місця відбування покарання (це рішення приймається колегіально спеціальною комісією в тюремному відомстві) враховувалися близькість до Києва, де у Лозінського офіційно зареєстровано житло, щоб його могли відвідувати рідні.

"Лоза на зоні не оре і навряд чи буде. Він одразу заявив, що чорна, брудна робота не для нього - не царська, мовляв, справа, і йому за минулі заслуги не в масть бути врівень з іншими. Тому нічого не робить - поводиться як пахан, тільки книжки читає, і близько ні з ким не спілкується, тримається особняком", - повідомили джерела на зоні.

Коментуючи рішення направити Лозінського в Бориспільську колонію, по суті, поруч з Києвом, правозахисник Андрій Діденко заявив, що екс-депутату пощастило.

"Далеко не завжди засудженим тюремники йдуть назустріч, визначаючи зону ближче до дому. Нещодавно одного засудженого, що відбував покарання у 89-й колонії Дніпропетровської області, перевели в 55-ю - в Запорізькій, хоча сам він з Дніпропетровська, до того ж потребує лікування", - заявив Діденко.

Віктора Лозінського етапували з Київського СІЗО до колонії ще 14 квітня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1319 | Додав: admin | Теги: Пахан, Віктор Лозінський, зона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]