Пт, 2024-03-29, 09:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
Чорні чоловічки у Донецьку знищили друкарні сепаратистів та понад 1 млн бюлетнів. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

В ніч з 7 на 8 травня невідомі «чорні чоловічки» в Донецьку провели диверсійну операцію з метою протидіяти незаконному референдуму сепаратистів, який запланований на 11 травня. В підсумку, було попсовано обладнання двох друкарень, а також знищено понад один мільйон бюлетнів.

Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Сьогодні вночі в Донецьку невідомі увірвалися в приміщення друкарні, яка розташована по вулиці Кірова, 201а і знищили 800 тисяч бюлетенів, які були надруковані на замовлення сепаратистів для проведення незаконного референдуму 11 травня 2014 року», - розказали нашому кореспонденту в групі «Інформаційний Опір».

Подібним чином діяли невідомі активісти в іншій донецькій друкарні, яка розташована на вулиці Петровського, 126. Там «чорні чоловічки» знищили близько 300 тисяч бюлетенів, не забувши  пошкодити устаткування друкарні.

«Місцеві сепаратисти в шоці: тепер, крім відсутності законних підстав для проведення псевдореферендума, вони ще й позбулися «папірців» для проведення так званого волевиявлення», — відзвітувалися в «ІО»


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1020 | Додав: adminA | Теги: чорні чоловічки, 1 млн бюлетнів. ВІДЕО, Донецьку, друкарні сепаратистів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]