Чт, 2024-04-25, 10:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:12
"Чорноморнафтогаз" відправив на Кіпр майже 300 мільйонів
Інші останні Економічні новини
ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 2 листопада за результатами тендерів уклало угоди на придбання устаткування для добувної промисловості. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 297,96 млн гривень.

Кіпрська компанія "Gryfosan Investments Limited" отримає 27,92 млн доларів за чотири компресорні агрегати Cameron WH 74 з двигунами Superior 16 SGTD.

Єдиним конкккурентом було ТОВ "Стен лтд" Анатолія Єгорова, Михайла Зайончика та Миколи Філозова.

Ще одна фірма з Кіпру "Galvena Holdings Limited" отримає 7,15 млн євро за дві когенераційні електростанції і дві електростанції з системою утилізації вихлопних газів. Єдиним конкурентом було ПНВП "Синапс" Савелія Федорова.

В уряді України вчора заявили, що зробили перший крок до ліквідації найстарішого офшорного витоку капіталів з країни.

Кабінет міністрів 5 листопада схвалив проект Конвенції між урядом України і урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від сплати податків на доходи. В уряді вважають, що конвенція істотно змінить ситуацію і повинна стати перепоною для цього офшорного витоку.

Додамо, що за останні два роки українські банки перерахували в офшорні зони та на Кіпр 53 млрд 397 млн доларів. За валютним курсом, що діє останні три роки, це більше ніж 400 млрд грн. Для порівняння, державний бюджет на 2012 рік має доходи 367 млрд грн.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: 300 мільйонів, Кіпр, Чорноморнафтогаз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]