Чт, 2024-03-28, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
Чотиридверний кабріолет на базі S-класу готує компанія Mercedes
Інші останні Новини світу

Mercedes S-класу (W221), що випускається нині, вважається вже досить немолодим автомобілем - машина побачила світ ще в жовтні 2005 року. І ні для кого не є секретом, що Daimler AG щосили працює над машиною наступного покоління (W222), закамуфльовані передсерійні прототипи якої вже неодноразово ловили в "приціл" своїх фотокамер автомобільні папараці, пишуть "Автоновости". 

Ще торік стало відомо, що новий Mercedes S-класу стане флагманською моделлю Daimler AG, адже йому доведеться битися не лише з основними суперниками - Audi A8 і BMW 7 серії в преміальному класі F, - але й боротися з набагато серйознішими супротивниками, такими, як Rolls-Royce Phantom і Bentley Mulsanne. Як відомо Maybach йде на відпочинок, а на зміну йому прийде довгобазна модифікація Mercedes S600 Pullman, яка і захищатиме кольори Daimler AG серед представницьких автомобілів вищого класу. 

Але не лише цим буде цікаве наступне покоління мерседесівського флагмана. Крім традиційного седана, у виробництво буде запущено дводверне купе, яке змінить Mercedes CL і навіть кабріолет. Останній розроблять за мотивами концептуального кабріолета Mercedes Ocean Drive.

За словами керівника програми розробки Mercedes S-класу W222 доктора Уве Ернштенбергера, Mercedes S-класу нині є найкращим автомобілем у своєму сегменті.

"Але вимоги часу такі, що ми повинні представити ширший діапазон модифікацій. Це дозволить не лише ефективніше конкурувати з іншими виробниками, а й закріпитися в нових ринкових сегментах", - упевнений Ернштенбергер.

Справді, в даний час жоден автовиробник не випускає чотиридверних кабріолетів S-класу, отже Daimler AG зможе якийсь час неподільно володарювати в цьому сегменті. Проте появи кабріолета Mercedes F-класу не варто чекати раніше 2014 року. Спочатку, наприкінці цього року, в серію піде седан, в 2013 році з'явиться купе і тільки потім світ побачить чотиридверний кабріолет.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1140 | Додав: adminA | Теги: Mercedes S-класу (W221) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]