Пт, 2024-03-29, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:03
Циклон "Санне": погодні умови погіршаться по всій країні. ВІДЕО
Інші останні Прогноз погоди

За прогнозами метеорологів, вже сьогодні в Україні вируватиме циклон по імені "Санне".

"Прийде Циклон з північного заходу. У більшості областей сьогодні очікуються сильні снігопади, штормовий вітер до 22-25 м/с і ожеледь. Але до вихідних снігопади трохи вщухнуть", - розповіла "Сегодня" спеціаліст Укргідрометцентру Людмила Савченко.

За її словами, через сильні снігопади в п'ятницю українцям краще відкласти далекі поїздки на автомобілі.

У суботу сніг йтиме в усіх регіонах країни. А в неділю без опадів буде лише на півдні і південному сході.

Температура на Заході у вихідні буде від +1 до -3 градусів вдень і від -1 до -9 вночі. На півночі буде від -1 до -4 вдень і від -4 до -11 градусів вночі. У Києві на 3-4 грудня прогнозують безперервний снігопад. Температура в столиці буде від -2 до -4 вдень і від -7 до -9 вночі. У центрі очікують від 0 до -3 морозу вдень і від -4 до -9 градусів вночі. У південних областях вдень без морозу - від +1 до +3, від 0 до -5 градусів вночі. На сході буде від +2 до -4 градусів вдень і від -1 до -7 вночі.

Прес-служба Держагентства автомобільних доріг повідомляє, що в кількох областях України через негоду введено обмеження руху автомобільного транспорту.

За даними Гідрометцентру, 2 грудня у всіх західних та центральних областях снігопад, можлива ожеледиця, до вечора негода охопить всю територію України.

На даний час проїзд усіма дорогами загального користування державного значення забезпечено. Дорожники працюють у посиленому цілодобовому режимі.

Водночас у зв’язку з очікуваним суттєвим погіршенням погодних умов (опади у вигляді снігу, сильні пориви вітру) та з метою недопущення заторів у русі та оперативного розчищення доріг від снігу з 21 години четверга тимчасово введено обмеження руху великовагових транспортних засобів на дорогах державного значення Львівської області.

У Волинській області рух обмежено у напрямку Львівської області по автодорогах Н-17 Львів – Радехів – Луцьк та Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

В Івано-Франківській області з 22-00 години обмежено рух при в’їзді у Львівську область з боку міста Рогатин по автодорогах Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Т-14-17 Куровичі - Рогатин та з боку міста Долина дорога Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига.

З метою недопущення заторів у русі на автомобільних дорогах державного значення запроваджується тимчасове обмеження руху вантажівок у Закарпатській області.

"Укравтодор" закликав водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись неухильно правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів.

Раніше синоптики спрогнозували, що зима 2016-2017 рр. в Україні буде в цілому теплою, але з кількома періодами різких похолодань, які будуть змінюватися потеплінням до позитивних температур.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: погодні умови, циклон Санне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]