Пт, 2024-04-19, 21:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:09
Cили АТО тримають важку оборону на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російсько-терористичні угрупування протягом минулої доби здійснили 76 обстрілів, при цьому ворог 23 рази застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм та 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

У штабі наголошують, що силам АТО найважче було тримати оборону на Донецькому напрямку, де незважаючи на масовані вогневі удари з важкого озброєння у поєднанні із обстрілами із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, українські воїни вистояли.

"Відкриваючи вогонь у відповідь вони влучно та ефективно цілили відсікаючи ворога та позбавляючи його найменшої надії на успіх" - йдеться у повідомленні.

Так, неприступною для ворога залишається Авдіївка. За вказаний період незаконні збройні формування 22 рази відкривали вогонь по бійцям Збройних Сил України.

Також обстрілів із забороненої зброї зазнали позиції сил АТО в районах Луганське, Зайцеве, Опитне та Піски.

На Маріупольському напрямку активність незаконних збройних формувань проявляється поблизу Широкіного, Водяного, Лебединського та Красногорівки, де по позиціях українських військ ворог випустив 35 мін.

Раніше повідомлялося, що два українських військових потрапили в полон в районі Горлівки. У прес-центрі також попереджали, що очікується провокація бойовиків в Зайцеве.

Напередодні в штабі АТО повідомляли, що ситуація на Донбасі знову загострилася, на ключових вузлах оборони, де відстань між нашими і ворожими позиціями мінімальне, бойові дії знову ведуться в цілодобовому режимі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, оборона, донецький напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]