Пт, 2024-03-29, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Cиноптики обіцяють сильні снігопади
Інші останні Прогноз погоди

У Києві тривають роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу, протягом ночі на 7 січня для ліквідації наслідків снігопаду було залучено 252 одиниці снігоприбиральної техніки та 21 бригада ручного прибирання.

Про це повідомили в Київміськдержадміністрації 7 січня.

"Київавтодор" звертається до киян з проханням на період погіршення погодних умов по можливості не користуватися особистим авто", - йдеться в повідомленні КМДА.

За даними Укргідрометцентру, 7-8 січня в Києві очікується ускладнення погодних умов: снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. Вдень 8 січня очікуються сильні снігопади, снігові замети, на дорогах ожеледиця, приріст снігу складе 10-15 см, збережеться холодна погода з температурою вночі 15-19 градусів, вдень 7 січня 15-17, 8 січня 11-13 морозу.

У КМДА нагадали, що в разі снігопаду 7 січня вранці буде прийнято рішення перекрити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту.

На дорогах Миколаївщини частково зняли обмеження руху

У Миколаївській області вилучено тимчасове обмеження руху на автодорогах загального користування для проїзду легкових автомобілів і транспортних засобів щодо забезпечення пасажирських перевезень з 9:00 7 січня.

Про це зранку 7 січня повідомили в ДСНС.

"Обмеження руху вантажних, великовантажних та великогабаритних транспортних засобів дорогами загального користування продовжено. З огляду на ймовірність погіршення погодних умов, Служба автомобільних доріг попереджає про можливість відновлення тимчасового обмеження руху для проїзду всіх категорій транспортних засобів", - повідомили в Держслужбі.

У Запорізькій області ситуація стабільна, траси державного і обласного значення працюють безперебійно, але через дощ і сильний вітер на деяких ділянках доріг утворилася ожеледиця. Передбачається погіршення погодних умов, пов'язане з налипання мокрого снігу та дощем, ожеледь, ожеледиця.

За прогнозами Укргідрометцентру, протягом 7-8 січня на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київської, східних районів Вінницької областей очікуються сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25-30 см, в Одеській і Миколаївській до 35 см, сильні тривалі хуртовини, снігові замети, вітер до 15-20 м/с, в Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях - ожеледь на проводах, деревах і дорогах.

В горах Львівської області та у високогір'ї Івано-Франківської, Закарпатської областей - 3-й рівень лавинної небезпеки, в гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги, повідомили в ДСНС.

Протягом 7 січня за західній половині Чорного моря очікується посилення північного вітру 25-28 м/с, висота хвиль 30-50 дм, швидке обледеніння суден, погіршення видимості до 100-500 м.

У західних та північних областях різке зниження температури повітря до 11-16º, в Карпатах і Прикарпатті до 20-25º морозу.

9 січня очікується ослаблення і припинення небезпечних явищ.

Відзначимо, Нацполіція дала поради водіям по їзді в негоду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 708 | Додав: adminA | Теги: синоптики, сильні снігопади | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]