Пт, 2024-04-19, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:20
Cвій виборчий округ cин Пшонки ремонтуватиме за бюджетні гроші
Інші останні Політичні новини

Токмацька райдержадміністрація Запорізької області, управління комунального господарства і КП "Контакт" Токмацької міськради уклали угоди з ТОВ "Запорізький коксохімремонт" щодо ремонту об’єктів комунальної сфери на загальну суму 8,36 мільйона гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Капітальний ремонт покрівель житлового фонду у Токмаку коштуватиме 2,22 млн грн, капітальний ремонт тротуарів у місті Токмак – 1,04 млн грн, капітальний ремонт зовнішнього освітлення з використанням енергоощадних технологій – 1,31 млн грн. Ще 3,80 млн грн коштуватиме реконструкція мереж водопостачання міста Молочанськ.

Усі роботи потрібно виконати до кінця цього року на гроші, виділені з державного бюджету.

По мажоритарному округу №81 з центром в Токмаку від Партії регіонів балотується син генпрокурора Артем Пшонка - народний депутат України від Партії регіонів V-VI скликань. Обидва скликання є головою підкомітету з питань контролю над виконанням законів уповноваженими державою органами по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією Комітету Верховної Ради з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1048 | Додав: admin | Теги: виборчий округ, cин пшонки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]