Пт, 2024-03-29, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
ЦВК - у місцевих виборах 23 грудня візьмуть участь 47 партій
Інші останні Політичні новини

  У місцевих виборах 23 грудня візьмуть участь 47 партій, - ЦВК

Таке рішення було ухвалено на засіданні комісії

Центральна виборча комісія на своєму засіданні в неділю ухвалила рішення включити відомості про 47 партій до списку політичних партій, які мають намір брати участь у місцевих виборах 23 грудня цього року. Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

До Центральної виборчої комісії станом на 17 листопада надійшли документи від 47 політичних партій, вищим керівним органом яких ухвалено рішення про участь їхніх місцевих організацій у перших та додаткових місцевих виборах 23 грудня 2018 року.

У відомстві зазначили, що документи, подані 46 політичними партіями, відповідають вимогам, встановленим частиною першою статті 36 закону України "Про місцеві вибори".

Новини за темою: Уряд пропонує виділити на проведення президентських виборів 2,4 млрд грн, парламентських – 1,9 млрд грн у 2019 році

"Політичною партією "Нові обличчя" 17 листопада, всупереч вимогам частини першої статті 36 закону "Про місцеві вибори", не подано до комісії копію статуту партії, яка мала бути засвідчена центральним органом виконавчої влади після оголошення Центральною виборчою комісією 12 жовтня 2018 року початку виборчого процесу", - зазначили в ЦВК.

Як повідомляється, після відповідного обговорення комісія включила відомості про 47 політичних партій до переліку політичних партій, якими ухвалено рішення про участь їхніх місцевих організацій у місцевих виборах 23 грудня, з приміткою про невиконання політичною партією "Нові обличчя" частини першої статті 36 закону, та оприлюднила його на своєму офіційному веб-сайті.

Раніше Центральна виборча комісія затвердила виділення понад 32 млн грн на проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 717 | Додав: adminA | Теги: ЦВК, 47 партій, місцеві вибори 23 грудня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]