Чт, 2024-04-25, 03:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
Даішники продовжують "тролити" Автомайдан - "УДАР"
Інші останні Політичні новини
Працівники Державтоінспекції продовжують перешкоджати транспорту для Майдану заїжджати в центральну частину Києва.

Про це на брифінгу в Штабі національного спротиву заявив один з комендантів Майдану, народний депутат з фракції "Удар" Сергій Аверченко, повідомляє Радіо "Свобода".

"Проблеми так і лишилися. Міліція блокує машини, які підвозять дрова, харчі, вивозять сміття. Вчора виконувач обов’язків начальника міського ДАІ пообіцяв, що нашим машинам не перешкоджатимуть, але перешкоджання триває", - сказав він.

"І тому ми будемо продовжувати акції біля Державтоінспекції більш радикальними способами, тому що так працювати неможливо: ми лише тим і займаємося, що воюємо з даішниками", – додав Аверченко.

У ДАІ проблеми з постачанням Майдану пояснюють тим, що для в’їзду в центр міста вантажних автомобілів і спецтранспорту потрібен спеціальний дозвіл, тому інспектори зупиняють автомобілі, що везуть на Майдан дрова, продукти харчування й обслуговують біотуалети.

Водночас активістів Автомайдану, які їхали на Народне Віче до Переяслав-Хмельницького, зупиняли тричі (один раз на зворотньому шляху).

Як повідомив "Українській правді" Олексій Гриценко, дорогою на акцію ДАІ зупиняла помаранчеве авто одного з лідерів Автомайдану Сергія Коби. Вперше – нібито через те, що номерів авто немає в базі (за 40 хвилин знайшлися), вдруге – через нібито не зареєстрований проблисковий маячок (за приблизно 50 хвилин авто відпустили).

Втретє активіста зупинили дорогою назад - через те, що авто нібито знаходиться у розшуку через несплачений штраф. Авто відпустили приблизно через 1,5 години після того, як водій пообіцяв з'явитися до Виконавчої служби.

Нагадаємо, 3 січня у ДАІ пообіцяли, що не чинитимуть більше перешкод Автомайдану.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: тролити Автомайдан, бар-стойка, удар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]