Сб, 2024-04-20, 07:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Дату антикорупційного форуму Саакашвілі переніс і поїхав до Варшави
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Антикорупційний форум у Києві, який ініціював голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, відбудеться в середу, 23 грудня, а не в п'ятницю, як було оголошено раніше. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами політика, до організації форуму не причетні ні олігархи, ні політичні партії.

"Антикорупційний форум у Києві − це не просто чергова зустріч, це початок системних змін у всій країні. Антикорупційну ініціативу не фінансує жодна з політичних сил, рух не підконтрольний олігархам, тому приймається фінансова допомога від кожного, хто вірить в те, що це важливо і потрібно", − написав він.

Саакашвілі також повідомив, що президент Польщі Анджей Дуда запросив його на конференцію, присвячену пам'яті екс-президента Леха Качинського.

"Щойно прибув до Варшави, на запрошення президента Польщі Анджея Дуди, щоб взяти участь у конференції, присвяченій пам'яті мого друга Леха Качинського.

Лех Качинський був не тільки великим поляком, Грузія теж вважає його своїм національним героєм, і він вніс історичний внесок у зближення України та Польщі. Поїздка до Варшави зараз - це також чудова можливість для мене познайомитися з новими керівниками Польщі", − написав Саакашвілі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: Варшава, Саакашвілі, антикорупційний форум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]