Пт, 2024-03-29, 00:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:47
Де краще зупинитися туристам в Києві: поради
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Тим, хто приїжджає до Києва - столиці України, необхідно знати про те, що це древнє місто чарівної краси. Воно є одним з найбільших адміністративних і ділових центрів України з дуже насиченою історією, неповторною архітектурою.

Кожен день в країну приїжджає безліч людей з різних держав. Для кожного з них актуальна проблема вибору місця розміщення на весь період перебування. Виходячи зі своїх запитів і можливостей, гості столиці вважають за краще або бронювати дорогі готелі в центрі столиці, або шукати знімну квартиру в найкращому районі Києва.

Дуже гостинна країна — Україна, готелі є одними з найбільш презентабельних в місті. Однак далеко не всі приїжджі можуть дозволити собі в зупинитися у всіх підряд. Адже, як в будь-якому мегаполісі, знімне житло тим дорожче, чим ближче до центру міста. Але є варіант і для тих, хто хоче зняти номер в готелі м. Київ та зекономити — міні-готель "Сьоме Небо". Розташовується він на Коновальця біля метро Палац спорту і вулиці Клінічній, а значить — ви зможете жити в Києві неподалік від історичного центру, але за розумну ціну.

Міні-готель "Сьоме Небо" — оптимальне рішення. Адже непотрібно буде робити вибір - отримати можливість проживання в центрі міста за велику плату, або задовольнитися житлом у віддалених районах, що породжує додаткові труднощі через незнання міста, проблем з транспортом і пробками.

Відмінним варіантом стають приватні міні-готелі, які дуже вдало поєднують в собі переваги готелів з домашнім затишком. Однією з головних переваг подібних закладів є і відносно невелика вартість проживання. Наприклад, невеликий, але дуже затишний київський готель міні-готель "Сьоме Небо", розташовується в зручному як для проживання, так і з точки зору транспортної доступності місці - в центральному районі Києва, неподалік від станції метро. Тут ви можете зняти за прийнятну ціну комфортабельні мебльовані номери з сучасним оснащенням і шикарним інтер'єром.

Часом є варіанти житла, де майже у всіх кімнатах є міні-кухні, на яких можна приготувати для себе обід або вечерю з власних продуктів. Кожна міні-кухня має всі необхідні прилади: чайники, електроплити і навіть набір посуду. Для тих, хто віддає перевагу ресторанному харчуванню, сервіс готелю передбачає можливість доставки в номер будь-яких страв.

Крім цього, в міні-готелі уважне і дбайливе ставлення персоналу, що враховує будь-які побажання кожного гостя. І найголовніше - проживання в центрі столиці на відмінних і вигідних умовах в дуже затишній обстановці. Забронювати будь-який наявний номер в міні-готелі можна як традиційним способом, так і за допомогою мережі Інтернет. Затишні номери і турботливий персонал міні-готелю вже чекають вас!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 938 | Додав: admin | Теги: сьоме, готель, зняти, номер, Небо, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]