Чт, 2024-03-28, 18:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Де в Києві дивитися бій - Кличко - Джошуа. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Офіційний фан-клуб братів Кличків спільно з компанією SV-Concert і ресторанним комплексом Olimpiyskiy Restaurant & Grill проведе пряму трансляцію бою між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа.

Бій Кличко - Джошуа покажуть 29 квітня на великому екрані в прямому ефірі в ресторані Olimpiyskiy, розташованому на території НСК Олімпійський. Початок вечора – 21:00.

В рамках вечора боксу, окрім самої трансляції, запланована участь експертів в обговоренні перед боєм, а також перегляд фільму про братів Кличків і автограф-сесія з зірками боксу. Серед експертів будуть екс-чемпіони світу з професійного боксу Сергій Дзинзирук, Володимир Сидоренко та Юрій Нужненко, екс-чемпіон Європи в суперважкій вазі Володимир Вірчис і тренер Володимира Кличка під час його навчання в Броварському училищі олімпійського резерву Олександр Поліщук.

Організатори попереджають, що кількість місць обмежена, тому рекомендують бронювати місця заздалегідь.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: Кличко - Джошуа, дивитися бій, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]