Пт, 2024-03-29, 02:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Дебати про майбутнє ЄС необхідно розпочати зараз - Макрон
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Франції Еммануель Макрон у вівторок заявив, що лідери ЄС мають один рік, щоб викласти своє бачення майбутнього ЄС напередодні виборів до Європейського парламенту в 2019 році.

Про це пише Politico.

"Я думаю, нам потрібно почати дискусію, у нас є рік, щоб прояснити і скласти загальну дорожню карту", ​​- сказав Макрон, виступаючи в університеті Гете у Франкфурті.

Президент Франції заявив, що хоче частіше відвідувати Німеччину, щоб почати європейську дискусію, і запросив канцлерку Ангелу Меркель відвідати Францію, "а також інших охочих лідерів".

Виступаючи перед відкриттям Франкфуртського книжкового ярмарку у вівторок увечері, Макрон закликав до амбітних європейських реформ.

"Якщо ми готові до спільної політики в області безпеки, цифрової інфраструктури, енергетики, міграції, боротьби з тероризмом, то хто може пояснити мені, чому ми не можемо мати загальний бюджет єврозони?", - сказав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 690 | Додав: adminA | Теги: майбутнє ЄС, дебати, Макрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]