Чт, 2024-03-28, 13:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Дебати продовжуються: дочка і чоловік не будуть захищати Тимошенко
Інші останні Політичні новини

Сьогодні триває засідання Печерського районного суду Києва у "газовій справі" щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Дочка і чоловік екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія Карр та Олександр Тимошенко не будуть виступати з промовою в ході судових дебатів у Печерському районному суді Києва. Про це Карр сказала перед входом до суду.

"Я не буду виступати", - сказала Карр, яку цитує ЛІГАБізнесІнформ. Також, за її словами, не планується виступ і чоловіка Тимошенко.

Як очікується, 29 вересня виступить ще один адвокат Микола Сірий. Після цього за процедурою виступить сама підсудна.

На попередньому засіданні 28 вересня у судових дебатах виступили адвокати Тимошенко Олександр Плахотнюк та Юрій Сухов. Захист Тимошенко стверджує, що розслідування кримінальної справи стосовно Тимошенко з самого початку проводилося з грубим порушенням законодавства, і в суді відбувалося те ж саме. Адвокати просять для Тимошенко виправдувальний вирок і звільнення з-під варти.

Раніше в ході виступу в дебатах представник НАК "Нафтогаз України" заявив, що в НАК вважають доведеним факт заподіяння збитків державі екс-прем'єром Тимошенко.

Нагадаємо, 27 вересня суд у справі Тимошенко перейшов до дебатів, відхиливши клопотання її захисту про поновлення судового слідства у справі проти неї. Звинувачення попросило для Тимошенко покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Як повідомлялося, раніше прокурор Лілія Фролова заявила, що провину Тимошенко в газовій справі повністю доведено в суді.

Генеральна прокуратура України звинувачує Тимошенко в перевищенні службових повноважень під час укладення газових контрактів із РФ у 2009 році, чим державі було завдано збитків на суму понад 1,5 млрд грн.

Суд розпочав розгляд газової справи 24 червня. 5 серпня на засіданні суду Тимошенко заарештували.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1369 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]