Пт, 2024-04-19, 21:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:50
Дебатувати з Шевченком, через сумнівність його політсили, Кличко відмовився
Інші останні Політичні новини
Лідер партії "УДАР", 12-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не бачить сенсу в передвиборних дебатах із кандидатом у депутати від партії "Україна - Вперед!" (№2 у списку), футболістом Андрієм Шевченком, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми готові дебатувати з нашим опонентом - партією влади, Партією регіонів. Дебатувати з партіями, які на сьогодні мають сумнівні шанси пройти у Верховну Раду і подолати 5%-й бар'єр, я не бачу сенсу", - заявив Кличко.

При цьому Кличко висловив здивування пропозицією Шевченка про проведення дебатів з питання розвитку спорту.

"Я був дуже здивований, коли отримав пропозицію дебатувати на тему розвитку спорту. Ми не хочемо вступати в дебати, ми робимо це з 1996 року, коли заснували свій Фонд", - підкреслив він.

За його словами, за ці роки Фонд братів Кличків відкрив велику кількість спортивних майданчиків по всій Україні.

Нагадаємо, що лідер партії "УДАР", 12-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко на прес-конференції в Москві після поєдинку з німецьким боксером Мануелем Чарром заявив, що повертається до України, де зосередиться на політичній діяльності і виборах до парламенту.

Як відомо, Шевченко - №2 партійного списку "Україна - Вперед!" на виборах у Раду. Наприкінці серпня в одному з київських банків він перерахував 10 мільйонів гривень на підтримку партії "Україна - Вперед!".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: сумнівність його політсили, Шевченком, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]