Чт, 2024-04-25, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:36
Деякі динамівці роблять послугу, виходячи на поле - Хачеріді
Інші останні Спортивні новини
Після провального поєдинку Ліги Європи у Відні, в якому "Динамо" втратило перемогу, дозволивши супернику відіграти два м'ячі, футболісти київського клубу Євген Хачеріді, Олександр Шовковський та Джермейн Ленс прокоментували ситуацію всередині колективу.

Євген Хачеріді: "Звичайно, 2:0 вести, могли третій забивати і четвертий... Не знаю, що сталося. Напевно, нефарт. Була розмова, і з тим, що президент сказав, я повністю згоден. Люди виходять і роблять послугу, скривджені, кого поставили, а кого - ні. Ось вам і рахунок...

Я в "Динамо" вже четвертий чи п'ятий рік, але такого ніколи не було. У чемпіонаті що відбувається, і в Лізі Європи... Навіть у Лізі чемпіонів такого не було.

Я вже говорив. У нас гарне посилення, хороші гравці, але з командою не все гаразд. Результат тисне, не можемо виграти. Навіть не знаю, що сказати. Не хочу виправдовуватися. З боку краще судити.

Те, що в "Динамо" немає єдиного колективу - це правда. А конфліктів між гравцями немає", - заявив захисник телеканалу "Футбол".

Олександр Шовковський: "Я вважаю, що йде якась переоцінка своїх можливостей, тому багатьом хлопцям потрібно подумати про свій внесок у цій команді. Мало бути гравцем - потрібно діяти в команді. Це стосується багатьох гравців "Динамо", і не тільки іноземців".

"Щодо гри з "Рапідом", у тренерського штабу є претензії до гравців, які вийшли на заміну. ​​Раніше було простіше, тому що менталітет був у всіх однаковий, і достукатися можна було до кожного загальними фразами. Зараз це не виходить. Приходять хороші гравці, які грають за свої збірні, але з якихось незрозумілих причин вони не можуть ужитися разом і діяти як одна команда. Ось це проблема", - сказав Олександр в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

А ось Джермейн Ленс претензій тренерського штабу, як і змісту розмови після матчу, не зрозумів: "Ми не змогли забити ще один м'яч, а вони створили низку моментів і забили. Мої нереалізовані моменти? Повірте, це не було моїм наміром, не знаю, чому так сталося. Так, я промахнувся, це трапляється. Що головний тренер сказав у роздягальні? Я не знаю, бо не розумію по-російськи.

Я засмучений, тому що ми втратили перемогу, хоча мали хороші шанси забити третій м'яч. Я вважаю, ми провели хорошу гру, просто не реалізували своїх моментів, тому не бачу якоїсь серйозної проблеми. Просто треба забивати і не пропускати", - наводить слова Ленса сайт "Динамоманія".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: поле, динамівці, послугу, Хачеріді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]