Чт, 2024-03-28, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:06
День Луганська: окупантів "привітали" листівками
Інші останні Новини з регіонів України

В окупованому Луганську бойовики запровадили посилений комендантський режим у зв'язку з поширенням у місті проукраїнських листівок.

Про це сьогодні, 11 вересня, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Фейсбуці.

"...У з’єднаннях та частинах 2 армійського корпусу (Луганськ) ЗС РФ введено посилений комендантський режим (додаткові патрулі, перепустки та обмеження пересування в окремих частинах міста), а з метою недопущення проведення агітаційних заходів проти російської окупації із використанням безпілотних літальних апаратів, у підвищений ступінь бойової готовності приведено підрозділи протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби", - зазначають у ГУР.

За інформацією розвідників, у Луганську під час святкування Дня міста 10-11 вересня поширювалися проукраїнські листівки з нагадуванням про невідворотність покарання російських окупантів за злочини проти народу України, а патріотично налаштована частина луганчан проводила стихійні зібрання на підтримку єдності і недоторканності України.

Водночас у ГУР нагадали про неминучість покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, а відповідальність за них передбачена нормами міжнародного і національного кримінального права.

Раніше сьогодні повідомлялося, що Росія пригнала на Донбас танки і "Гради", готує ротацію морської піхоти.

Відзначимо, також раніше розвідка повідомляла, що низка російських контрактників 18 окремої мотострілкової бригади відмовилися від скерування на Донбас і продемонстрували відкриту непокору командуванню. Серед них старший за званням - старшина ВС РФ Пацагов Чингісхан Чапаєвич.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: окупанти, листівки, привіт, день Луганська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]