Чт, 2024-03-28, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Депардьє Балога звинуватив в паразитуванні
Інші останні Новини світу На своїй сторінці у Facebook Віктор Балога висловив думку про те, що, ставши громадянином Росії, відомий актор Жерар Депардьє паразитує та використовує політику Сходу, пише http://zhytlonews.com/.

"За президентства Ющенка Депардьє не вилазив від нього. Одне радує – в Україні, як "щирий друг", він не запопав того, за чим приїхав. Хоча йому Ющенко з сумнозвісним помічником Харісом багато чого зробив. А зараз чую – Депардьє став громадянином Росії. Думаю, він паразитує і використовує політику Сходу. Бо для нього це в першу чергу преференції, а для царів – "політика". Ну і що з того?" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Російської Федерації французького актора Жерара Депардьє. Наприкінці грудня з'ясувалося, що Депардьє придбав будинок у бельгійському містечку Нешен поруч із французьким кордоном.

У "Свободі" закликають оголосити Депардьє бойкот

Відповідальний партії "Свобода" у зв'язках зі ЗМІ Олександр Аронець закликає українців оголосити французькому актору Жерару Депардьє, який отримав російське громадянство, бойкот за його теплі висловлювання про Росію.

"Думаю, що українці повинні оголосити бойкот всьому, в чому бере участь Депардьє. Його слова про Росію просто обурливі: "Я обожнюю вашу культуру, історію,.. спосіб мислення... Мій батько свого часу був комуністом... "Треба розуміти це так: "Я обожнюю вашу загарбницьку історію, надто те, як ви боролися з повстанцями, ваші методи голодоморів, репресій, розстрілів інтелігенції, особливо акторів, режисерів... Я обожнюю ваш імперсько-шовіністичний образ мислення, адже мій батько був комуністом..." Цікаво, чи знає він хоч трохи про те, що комуністи відбирали не 75% доходів, а всі доходи і взагалі все майно? Цікаво, чи знає він про демократичну Росію і процес Ходорковського та інших опозиціонерів? Словом, БОЙКОТ!"- написав Аронець у своєму Facebook.

У коментарях "свободівець" додав, що особисто він не буде переглядати фільми з участю Депардьє.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1098 | Додав: adminA | Теги: Балога . Депардьє. паразитуванні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]