Ср, 2024-04-24, 21:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Depeche Mode створили новий музичний проект
Інші останні Новини світу

Двоє з оригінальних учасників британського гурту Depeche Mode Вінс Кларк і Мартін Гор заснували новий музичний проект VCMG.

Назва новоспеченого дуету була складена за ініціалами музикантів. За задумом Кларка і Гора, альбом VCMG, який поки що не отримав назви, з'явиться в продажі навесні 2012 року. До релізу дует випустить серію міньйонів (ЕР) з окремими треками з диска і реміксами на них. Вихід першого з них під заголовком Spock, призначено на 30 листопада на сайті Beatport, передає Lenta.ru.

Кларк і Гор не працювали разом з 1981 року. У 2010 році Вінс Кларк шукав партнера для написання техно-альбому і написав електронного листа з пропозицією Мартіну Гору, який у результаті відповів згодою.

Всю роботу зі створення музики Кларк і Гор вели поодинці в своїх студіях, пересилаючи один одному начерки та матеріали Інтернетом. Колишні напарники по Depeche Mode зустрілися особисто тільки в травні 2011 року на фестивалі лейбла Mute у Лондоні, щоб обговорити деталі проекту.

Вінс Кларк і Мартін Гор, поряд з Дейвом Гааном і Ендрю Флетчером, стояли біля витоків Depeche Mode у 1980 році. Після виходу дебютного альбому гурту Speak & Spell Кларк залишив колектив, пізніше заснувавши Yazoo і Erasure, і був замінений на Алана Уайлдера, а Гор став основним автором у Depeche Mode.

На сьогодні дискографія Depeche Mode включає 12 студійних альбомів. Останній з них, Sounds of the Universe, випущено навесні 2009 року.

Нагадаємо, що 8 лютого 2010 року гурт Depeche Mode виступив у Києві у Палаці спорту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1199 | Додав: nowyny | Теги: Depeche Mode | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]