Вт, 2024-04-16, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Депутат влаштував погоню за нетверезим даішником, який протаранив його автомобіль - одеський бойовик
Інші останні Новини з регіонів України
В Ізмаїлі сталася резонансна пригода за участю депутата Ізмаїльської міської ради Олександра Христенка і п'яного співробітника ДАІ. Депутат Ізмаїльської міськради Олександр Христенко, рухаючись на власному автомобілі по трасі Ізмаїл-Одеса, в районі 19 км потрапив в ДТП. Однак винуватець аварії не зупинився і зробив спробу втекти з місця аваріі, повідомляють "Одеса. Коментарі".

Депутат Христенко не розгубився і пустився навздогін за правопорушником. Коли ж через кілька кілометрів погоні депутат наздогнав "автохама", виявилося, що за кермом автомобіля перебував співробітник ДАІ. Крім того, даїшник перебував у нетверезому стані (пізніше це підтвердилося висновком судмедексперта).

Про інцидент повідомили начальнику Ізмаїльського міськвідділу міліції, полковник Володимир Пінчук, який, розібравшись у ситуації, своїм наказом, згодом, звільнив даїшника з органів внутрішніх справ.

Показово, що зовсім нещодавно інспектор ялтинського відділу ДАІ Синяков катався на мотоциклі по жвавій трасі "Ялта - Севастополь" на швидкості 250 км/год.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: Одеський бойовик, автомобіль, нетверезим даішником | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]