Ср, 2024-04-24, 01:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:20
Депутати Верховної Ради України - на чому вони їздять
Інші останні Економічні новини
В автопарку депутатів Верховної Ради виявилися автомобілі представницького класу, кросовери, повноцінні позашляховики і навіть Лада «дев’яносто дев’ятка», правда остання числиться тільки в декларації, розвідали журналісти.

 У порівнянні з попередніми скликаннями, автомобілі, якими користуються парламентарі, стали дорожче, і їх стало в цілому більше.

 Народним обранцям все складніше знайти місце для паркування біля будівлі ВР.
 Народний депутат Таїсія Повалій користується автомобілем BMW 740 IL 2009 року випуску, правда, водить не сама.

Її колега з Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає за краще Land Rover Defender 2008 року.

Депутат від «Батьківщини» і ефектна блондинка Тетяна Донець володіє відразу двома автомобілями: Porsche Cayenne 2006 року і Bentley Continental 2007 року.

 У Володимира Полочанінова, згідно з декларацією, Land Rover Discovery 2009 року.

 Оксана Продан з «УДАРу» має Mazda 3 2009 року, Toyota Prado 150 2011 року і Toyota RAV4 2011 року.

 Її колега, депутат і письменниця Марія Матіос, їздить на Honda Civic 2006 року і Land Rover 2010 року.

Олег Тягнибок, згідно з декларацією, має ВАЗ 21099 1993 року випуску, правда, за словами очевидців, на цьому автомобілі його не видно.
На мітинги і на роботу лідер ВО «Свобода» їздить на позашляховику Toyota Sequoya, а раніше мав Land Cruiser. Тойоту Тягнибоку віддав сопартієць Ігор Мірошниченко, собі залишивши BMW.

 Ще один «свободівець» Ігор Сиротюк користується вигідно придбаним Mitsubishi Outlander, але скаржиться на високе споживання бензину, і тому часто їздить у Раду на метро.

 Досить шикарний автопарк у міністра оборони Павла Лебедєва: Mercedes S 500 L, Lexus RX 300, Toyota Fortuner і Porsсhe Cayenne.

 Міністр закордонних справ Леонід Кожара, в основному, вибирає практичні автомобілі: Renault Scenic 2010 року, Renault Megane CC 2007 року, але володіє і Volvo XC 90 2007 року випуску.

 А міністр доходів і зборів Олександр Клименко власного автомобіля не має, але за членами його сім’ї числяться Mercedes S 500 L і Toyota Camry.

 І, нарешті, Сергій Тігіпко, Віталій Кличко, Ганна Герман та Володимир Бойко, за офіційними даними, взагалі не мають автомобіля, а користуються службовим транспортом.

Джерело: http://newsone.com.ua/

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1073 | Додав: adminA | Теги: їх машини, депутати Верховної Ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]