Чт, 2024-03-28, 13:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:25
Держсекретар США Хілларі Клінтон приступила до роботи
Інші останні Новини світу
Держсекретар США Хілларі Клінтон повертається до виконання своїх робочих обов'язків після хвороби. У понеділок, 7 січня, вона проведе зустрічі зі своїми заступниками.

Про це повідомляє прес-служба Держдепартаменту США, що оприлюднила розклад заходів на майбутній робочий тиждень.

"Держсекретар проведе зустрічі зі своїми заступниками в Держдепартаменті. Вони почнуться о 09.15 за місцевим часом", - говориться в повідомленні прес-служби.

Клінтон була госпіталізована 31 грудня минулого року. Протягом трьох днів вона під наглядом лікарів приймала медичні препарати, які розріджують кров. Зазначається, що "Клінтон і її родина висловлюють подяку за чудове обслуговування лікарям, медсестрам та персоналу пресвітеріанського шпиталю" в Нью-Йорку.

Раніше у грудні Клінтон підхопила під час зарубіжної поїздки шлункову інфекцію, а потім - вже у Вашингтоні - через різке зневоднення організму зомліла, вдарилася головою і отримала струс мозку.

Повідомлялося, що на відновлення здоров'я Хілларі Клінтон може піти до шести місяців.

За даними ЗМІ, Клінтон не вперше проходить лікування через утворення тромбів у судинах. У 1998 році закупорка судин була виявлено у неї під правим коліном. На той час її чоловік, Білл Клінтон, ще був президентом Сполучених Штатів.

У січні закінчується термін повноважень Хілларі Клінтон як держсекретаря США. Її місце має посісти сенатор Джон Керрі, якого нещодавно висунув на цю посаду президент Барак Обама.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1076 | Додав: adminA | Теги: Хілларі Клінтон, роботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]