Чт, 2024-04-18, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:23
Десятисерійний Інтернет-серіал про Євро-2012 знімають у Києві
Інші останні Спортивні новини

У Києві стартували зйомки поетичного Інтернет-серіалу, присвяченого українським футболістам напередодні їхнього виступу в фіналі Євро-2012. Про зйомки серіалу повідомив автор проекту і режисер Дмитро Сан, передає УНІАН.

Одну з головних ролей у серіалі виконує актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Дмитро Ступка, відомий за ролями в таких фільмах як "Ми з майбутнього-2", "Серце на долоні".

"Мені дуже сподобалася сама ідея і концепція проекту, а поезія, яку я читаю, насичена емоційністю і позитивом, - сказав Ступка. - Вірю, що вона допоможе нашим футболістам краще виступити".

"Це наша творча ініціатива як уболівальників і патріотів таким чином підтримати свою команду, - зазначив Сан. - Адже на неї чекає справжній бій, і не один. Цей проект буде добрим, смішним, іноді іронічним. Але головна його мета – ще краще налаштувати хлопців на супергру. Адже група у нас не з легких".

Проект складатиметься з 10 оригінальних серій, кожна з яких присвячена певній футбольній темі. В проекті звучатиме поезія українською та російською мовами. Старт і прем`єра серіалу для вільного перегляду в мережі заплановані на середину травня. Продюсери проекту – Сан, Олександр Омельянов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1075 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Інтернет-серіал, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]