Чт, 2024-04-25, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:30
Десятки людей загинули і близько півтори тисячі зникли безвісти через шторм в Бангладеш
Інші останні Новини світу
Щонайменше, 19 людей загинули і ще близько 1,5 тисяч рибалок пропали безвісти під час тропічного шторму на розташованих на південь від Бангладеш островах, повідомили в четвер в бангладеській поліції.

Шторм обрушився на острови Бхола, Сандвіп, а також поширився на територію низки прибережних районів країни. У поліції заявили, що місцева метеорологічна служба попереджала про сильні дощі і радила рибалкам триматися поблизу берега. Тим не менше, ніхто не очікував, що шторм набере такої сили, передає "Інтерфакс-Україна".

"Шторм застав зненацька рибалок і жителів прибережних районів", - повідомили в поліції, додавши, що влада надає допомогу постраждалим від шторму жителям.

Зазначимо, що п'ять років тому буря, яка пронеслася над Бангладеш, забрала життя більше 550 осіб і залишила без даху над головою близько 20 мільйонів жителів. Тропічний циклон "Сідр", що бушував над країною, став найпотужнішим за останнє десятиліття.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1041 | Додав: adminA | Теги: шторм в Бангладеш, безвісти, десятки людей, півтори тисячі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]