Пт, 2024-04-19, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
ДФС - "Укрзалізниця" ухилилася від сплати податків майже на 2 млрд грн
Інші останні Економічні новини

Публічна акціонерна компанія "Укрзалізниця" ухилилася від сплати податків на суму майже 2 млрд грн. Згідно з повідомленням на сторінці Державної фіскальної служби в мережі Facebook, про це заявив глава Офісу великих платників ДФС Євген Бамбізов.

"Нещодавно нами була закінчена перевірка "Укрзалізниці" і встановлено ухилення від сплати податків більш як на 1,5 млрд грн, у тому числі за рахунок проведення фіктивних трансакцій на більш ніж 200 млн грн. Крім того, нами було встановлено і доведено в суді ухилення від сплати податків однією зі структур "Укрзалізниці", це "Укрзалізничпостач", на суму близько 350 млн грн", - наводяться в повідомленні слова Бамбізова.

Як повідомлялось, правоохоронці 21 жовтня проводили обшуки з документування злочинів, пов`язаних з поставкою "Укрзалізниці" кабельно-провідникової продукції неналежної якості за завищеними цінами. Лише під час однієї закупівлі УЗ завдано збитків на 23,8 млн грн.

Створена на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України акціонерна компанія "Укрзалізниця" очікує за підсумками поточного року отримати 4,14 млрд грн чистого збитку.

Крім того, співробітники Служби безпеки України викрили багатомільйонний корупційний механізм у ПАТ "Укрзалізниця" під час закупок продукції для потреб підприємства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 785 | Додав: adminA | Теги: Укрзалізниця, дфс, 2 млрд грн, сплата податків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]