Пт, 2024-04-19, 17:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:25
Дід Мороз приніс бельгійцеві лотерейний білет на 13 млн євро
Інші останні Новини Європейського Союзу
Серйозний сюрприз принесла новорічна ніч громадянинові Бельгії.

Щасливчик виграв 31 грудня 2013 року в національну новорічну лотерею Super Lotto 13 мільйонів євро. Це найбільший для Бельгії виграш за останні сім років, а також найбільший джекпот за всю 35-літню історію Super Lotto і Lotto, повідомляє Nieuwsblad.be.

Наближається до цього виграшу тільки результат, досягнутий у червні 2006 року. Тоді переможець одержав 7 мільйонів євро.

Ім'я й прізвище переможця останнього розіграшу не називаються з міркувань безпеки.

Виграш, оголошений увечері 31 грудня, став таким великим через те, що засновник лотереї 13 вересня, а також 13 і 24 грудня відкладав вибір переможця й підсумував зібрані кошти.

Додамо, що ще один рекорд "випадкового збагачення" був поставлений у Бельгії в 2007 році. Тоді 100-мільйонний грошовий приз дістався бельгійцеві, що зірвав джекпот у європейській лотереї "Євромільйони".

Її учасниками є близько 200 мільйонів жителів Франції, Іспанії, Великобританії, Люксембургу, Бельгії, Швейцарії, Португалії, Ірландії й Австрії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 944 | Додав: nowyny | Теги: Бельгія, лотерейний білет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]