Чт, 2024-04-25, 22:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
"Динамо" і "Челсі" зіграли внічию. Ребров і Моурінью задоволені. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

На столичному НСК "Олімпійський" 20 жовтня відбувся матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Динамо" приймало лондонський "Челсі" і зіграло внічию – 0:0, повідомляє УНІАН.

Гра в Києві видалася практично рівною. У першому таймі невеликою перевагою володіла команда зі столиці Англії. А вже після перерви господарі поля перехопили м'яч і перевагу, а в кінцівці гри навіть влаштували штурм воріт суперника. Попри те, забити гол жодна з команд так і не змогла.

У паралельному матчі Групи G португальський "Порту" обіграв ізраїльський "Маккабі" з Тель-Авіва - 2:0.

Отже, після першого кола змагань - 3-х турів, - у "Порту" 7 очок, "Динамо" - 5, "Челсі" - 4, "Маккабі" - 0.

Матчі 4-го туру відбудуться 4 листопада. "Динамо" зіграє на виїзді в Лондоні з "Челсі".

Також нагадаємо, що сьогодні, 21 жовтня, донецький "Шахтар" в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проведе матч на виїзді проти шведського "Мальме".

Ребров: ми зіграли гідно з дуже сильною командою

"Я радий, що ми сьогодні зіграли гідно з дуже сильною командою. Незважаючи на те, що "Челсі" посідає 11-те місце в АПЛ. Той підбір футболістів, який є в цій команді, дозволяє їй бути значно вище в турнірній таблиці. Хлопці заслужили похвали. У першому таймі хлопці розгойдувалися, ще не розуміли, що можна перемагати цю команду. У другому таймі у нас була перевага, хоча ми і пропустили кілька контратак. Але я подякував хлопцям за гру. Вони мали гідний вигляд. Сподіваюся, в наступних матчах ми будемо набирати очки", - зазначив головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров.

Розмірковуючи про те, чи переживає тренер з того приводу, що в домашніх матчах "Динамо" зіграло внічию з прямими конкурентами – "Порту" і "Челсі", Ребров зауважив: "Якщо ми зіграли внічию з "Порту" і "Челсі", то я вважаю, що це достойні команди, з якими можна грати внічию навіть у Києві. По тій грі, яку сьогодні хлопці показали, що вони гідні і більшого. Але вони подарували свято людям. Я бачив, як стадіон вболівав, переживав. Так, ми не взяли трьох очок. Але це турнір найвищого рівня, де грають найкращі команди Європи. Я думаю, ми сьогодні виглядали гідно. Будемо набирати очки на виїзді".

Говорячи про персоналії в своїй команді, Ребров підкреслив: "Сьогодні мене запитували, чому в складі опинився Буяльський. Тому що Буяльський забив "Порту", "Генгаму", забиває в чемпіонаті, і виглядає гідно. Це футболіст, у якого дуже велике майбутнє. Теж саме стосується і Хачеріді. Він сьогодні вийшов, і був одним з найкращих. Він не програв жодної верхової боротьби Дієго Кості, який вважається найкращим в цьому компоненті".

А відповідаючи на запитання, завдяки чому "Динамо" може обіграти "Челсі" в Лондоні, Ребров відповів: "Давайте почекаємо. Я ж не можу зараз, подивившись гру з бровки, покричавши там, побігавши, відразу сказати, як ми будемо в Лондоні. Напевно, потрібно подивитися гру, статистику, все проаналізувати і зрозуміти, як далі грати з цією командою. Зараз я не можу нічого вам сказати".

Моурінью після матчу з "Динамо": За фол на Фабрегасі суддя міг призначити пенальті

"Вважаю, була хороша гра з обох сторін. Моя команда зіграла сильно. Мені складно зараз аналізувати гру. Тому не хотів би зупинятися на індивідуальностях. В цілому, я задоволений грою команди. Ми контролювали гру протягом 70-75 хвилин. Один раз влучили в поперечину, один раз суддя повинен був призначити пенальті. Але "Динамо" теж зіграло сильно. В останні 15 хвилин матчу вони відчули свою силу. Нам було важко ментально. Ми хотіли виграти, але в той же час і намагалися не пропустити. Особисто для мене нічия з "Динамо" - хороший результат", - зазначив тренер "Челсі" Жозе Моурінью.

Говорячи детально про інцидент з Сеском Фабрегасом, тренер зазначив: "Не знаю, чому суддя вирішив не призначати пенальті. Така ж ситуація була з "Порту", коли гравець зіграв рукою. Ми б могли врятуватися в тому матчі. Зараз теж арбітр вирішив не призначати пенальті. Це було його рішення. Додатковий арбітр йому, на жаль, не підказав. Суддя добре провів гру. Я серйозно. Але він зробив одну помилку. Нічого страшного. Під час матчу чемпіонату світу з регбі арбітр теж зробив одну помилку, але вся Шотландія тепер плаче".

А оцінюючи рівень "Динамо" порівняно з командами із Західної Європи, Моурінью зазначив: "Я б не став порівнювати нашого сьогоднішнього суперника з англійськими командами. Це - інший футбол. Але я скажу, що завжди було важко грати з українськими і російськими командами. Їхні гравці сильні фізично, багато бігають і викладаються на полі". 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: Ребров і Моурінью, Нічия, Динамо і Челсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]