Чт, 2024-04-25, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
"Динамо" після перемоги над "Дніпром" лідирує в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Київське "Динамо" виграло виїзну битву із дніпропетровським "Дніпром". Матч 4-го туру чемпіонату України завершився з рахунком 2:1 на користь гостей.

На 25-й хвилині Дуглас забив у власні ворота. Бразилець головою хотів "приборкати" передачу Гусєва, а закинув м'яч Бойку за комірець, передає Проспорт.

Перед перервою Велозу відправив шкіряного у порожні ворота. Мораєс розкішним пасом вивів Ярмоленка на побачення із Бойком. Андрій перекинув м'яч через візаві, але не зміг пройти Лео Матоса. Йому на поміч встиг Мігель, і штовхнув м'яча під поперечину.

Дніпряни відповіли дальнім, але неточним пострілом Ротаня та виходом Матеуса віч-на-віч із Рибкою.

Однак бразилець пробив повз ворота та ще й лінійний зафіксував офсайд.

У другому таймі дніпряни спромоглися додати "перцю" цьому матчу. Рибка ногою відбив удар Селезньова. М'яч підхопив Федорчук і з-за меж лінії карного поцілив у динамівські ворота.

"Динамо" втримало перевагу і завдало фіналісту Ліги Європи першої поразки у сезоні.

Таким чином, після 4-го туру чемпіонату України з футболу завдяки перемозі над "Дніпром" та нічиїй у грі "Шахтаря" та "Ворскли" лідером турнірної таблиці стало київське "Динамо" із 12 очками. Про це повідомляє УНІАН.

На другій позиції перебуває "Шахтар", маючи 10 очок. Третю сходинку наразі посідають "Карпати" із 7 очками.

"Дніпро" після 4 ігор перебуває на 7-й сходинці турнірної таблиці, маючи 5 очок. Така ж кількість очок і й гравців "Волині".

Замикають турнірну таблицю Прем'єр-Ліги команди "Олімпік", "Чорноморець" та запорізький "Металург", маючи у своєму активі по одному очку.

У наступному, 5-му турі Прем'єр-ліги між собою зустрінуться:

"Шахтар" - "Дніпро" (14 серпня)

"Динамо" - "Карпати" (15 серпня)

"Олімпік" - "Олександрія" (15 серпня)

"Металург" З - "Ворскла" (15 серпня)

"Сталь" Д - "Волинь" (16 серпня)

"Металіст" - "Говерла" (16 серпня)

"Чорноморець" - "Зоря" (16 серпня)

Раніше повідомлялося, що у Дніпропетровську в неділю пройшов центральний матч 4-го туру чемпіонату України з футболу, в якому зустрілися київське "Динамо" та дніпропетровський "Дніпро". Матч завершився з рахунком 2:1 на користь киян.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1019 | Додав: adminA | Теги: динамо, турнірна таблиця Прем'єр-ліги, Дніпро, перемога, лідер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]