Чт, 2024-03-28, 19:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
"Динамо" посилиться Сарате і Роланду. Кранчара хоче КПР, Юссуфа з Мілевським чекають у Туреччині
Інші останні Спортивні новини

Київське "Динамо" досі проявляє активність на трансферному ринку. Поки "біло-сині" намагаються посилитися Мауро Сарате з "Лаціо" і захисником "Порту" Роланду, покинути клуб можуть аж три футболісти: КПР розпочав переговори про трансфер Ніко Кранчара, "Ордуспор" має намір посилитися Айїлою Юссуфом, а "Бешикташ" не втрачає надій підписати Артема Мілевського.

Як повідомляє британський таблоїд Metro, тренер КПР Гаррі Реднапп, про інтерес якого до 27-річного Ніко Кранчара повідомлялося неодноразово раніше, хоче знову попрацювати з хорватом. Як відомо, обидва співпрацювали в "Портсмуті" і "Тоттенхемі". Досвідчений фахівець має намір форсувати хід переговорів з українським клубом, адже трансферне вікно в Європі закривається вже в найближчий четвер.

За даними MorBeyaz, "Ордуспор", який нині посідає 14-те місце в чемпіонаті Туреччини, до кінця трансферного вікна має намір підписати нігерійця Аїлу Юссуфа. Фінансові подробиці не повідомляються.

Перебратися до Туреччини, в "Бешикташ", може і Артем Мілевський: клуб обирає між нападаючим московського "Локомотива" Віктором Обінною і українцем.

Поки що ситуація розвивається не на користь Артема: керівництво стамбульців вже погодило умови оренди Обінни до кінця року, з правом викупу за 2 мільйони євро. Однак наставник "Чорних Орлів" хотів би бачити у своїй команді саме Мілевського.

"Ми купимо тільки одного гравця. Це буде Обінна або Мілевський", - цитує президента клубу Фікрета Ормана Kartal Haber.

Що стосується Мауро Сарате і Роланду, то аргентинець, як повідомили італійські ЗМІ, вже погодився на переїзд до Києва, за що "Лаціо" отримає 8 млн євро. Португальцю ж було зроблено щедру пропозицію. Повідомляється, що віце-чемпіон України запропонував 27-річному футболістові контракт з річним окладом в 2,5 мільйона євро, а його "Порту" - 8 мільйонів.

Зазначимо, що "Динамо" взимку посилилося п'ятьма новими футболістами: Сидорчуком, Відою, Цуриковим, Безусом і Селіним. Водночас Бетао, Алмейда, Раффаель і Нінкович команду покинули.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1101 | Додав: adminA | Теги: Динамо Сарате і Роланду, Кранчара, Туреччині, Юссуфа з Мілевським | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]