Пт, 2024-04-19, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
"Динамо" поступилося "Челсі". Моурінью похвалив киян. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

 

У Лондоні 4 листопада відбувся матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Челсі" приймав київське "Динамо" і виграв з рахунком 2:1.

Дубль у цьому матчі зробив Олександр Драгович, який вразив і свої, і чужі ворота, а вирішальний гол у матчі забив екс-гравець донецького "Шахтаря" і нападник "Челсі" Вілліан, пише УНІАН.

Матч проходив з невеликою перевагою англійців, які останнім часом перебувають у явній ігровій і психологічній кризі.

В паралельному матчі у Хайфі ізраїльський "Маккабі" (Тель-Авів) приймав португальський "Порту" і програв з рахунком 1:3.

Таким чином, після 4 турів у турнірній таблиці Групи G у "Порту" - 10 очок, "Челсі" - 7, "Динамо" - 5, "Маккабі" - 0.

Ліга чемпіонів. 4-й тур.

Барселона - БАТЕ - 3:0

Рома - Байєр - 3:2

Баварія - Арсенал - 5:1

Олімпіакос - "Динамо" Зг - 2:1

Маккабі - Порту - 1:3

Челсі - Динамо - 2:1

Ліон - Зеніт - 0:2

Гент - Валенсія – 1:0

Нагадаємо, сьогодні, 5 листопада, "Дніпро" зіграє на виїзді з "Сент-Етьєном" у рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

Ребров: програли через власні помилки

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров дав коментар телеканалу "Футбол 1" після поразки від "Челсі" у матчі Ліги чемпіонів.

"Ми грали з серйозним суперником. Думаю, "Челсі" показав свій рівень. У другому таймі зіграли більш інтенсивно: виходили атаки, з'явилася впевненість і до забитого м'яча. Вважаю, що ми програли сильній команді через свої помилки. Нічого страшного – йдемо далі", — сказав Ребров.

Говорячи про помилку Драговича, який забив гол у свої ворота, тренер зазначив: "Звичайно, якщо Драгович забив у свої ворота, то його можна назвати "антигероєм", але пропустила вся команда, могли і хлопці підказати. Звісно, він – молодець, що забив і зрівняв рахунок. Далі, думаю, що можна було виривати перемогу, але, на жаль, пропустили м'яч. Нічого страшного".

Говорячи про фол Сергія Рибалки, який став вирішальним для результат матчу, Ребров зазначив: "Зараз складно аналізувати, Рибалка – дуже агресивний гравець. Він дуже важливий для нашої команди, він у середині поля дуже багато відбирає, іноді забирає з порушенням. Але складно звинувачувати його в тому, що він намагався відібрати м'яч, зіграти на користь команди. Не можу зараз проаналізувати цей момент. Всі старалися грати на команду".

А говорячи про турнірні перспективи тренер зазначив: "Звичайно, будемо до кінця боротися. Куди ж ми подінемося? Це найголовніший турнір у Європі. Тут кожне очко — на вагу золота. У нас ще дві гри, і я впевнений, що ми будемо боротися".

Моурінью: "Динамо" завдало нам багато проблем

Тренер "Челсі" Жозе Моурінью зазначив, що нічия не була б поганим результатом, передає ТСН.

"Не було б великою трагедією, якби ми зіграли 1:1 сьогодні, але це дуже важлива для нас перемога в плані психології. У нас було дуже важких 15 хвилин, але потім ми показали впевненість у собі і продемонстрували бажання перемогти, бажання забити ще", - сказав Моурінью.

"Думаю, нічия також була б справедливим результатом, оскільки "Динамо" сьогодні завдало нам багато проблем. В той же час, ми провели дуже хороший перший тайм і могли в ньому забивати більше ніж один гол", - вважає тренер.

Також Моурінью відзначив неймовірну атмосферу, яку сьогодні створили фани лондонської команди, і наголосив, що "клуб має пишатися такими фанами".

"Сьогодні всі наші гравці показали хороший футбол, але Вілліана слід відзначити окремо. Він заслужив більше за інших забити цей чудовий вирішальний гол", - підсумував Моурінью.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: динамо, кияни, моурінью, Челсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]