Пт, 2024-03-29, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
"Динамо" поступилося "Манчестер Сіті" у першому матчі плей-оф ЛЧ. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Києві у середу, 24 лютого, на НСК "Олімпійський" завершився перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між місцевим "Динамо" й англійським "Манчестер Сіті". "Динамівці" відкрили рік поразкою.

Кияни досить непогано почали матч, проте незабаром "Сіті" забив гол, і "динамівці" потьмяніли. Наш захист ледве справлялася з атаками гостей, а захист суперника був сильніший, ніж атаки господарів поля.

Матч обслуговувала іспанська бригада рефері на чолі з Антоніо Матеу Лаосом.

"Динамо" - "Манчестер Сіті": 1:3

Голи: Буяльський, 59 - Агуеро, 15, Сілва, 40, Туре, 90

"Динамо": Шовковський, Сілва (Макаренко, 66), Хачеріді, Драгович, Віду, Рибалка, Гармаш (Велозу, 31), Буяльський, Ярмоленко, Гонсалес, Теодорчик (Мораєс, 46)

"Манчестер Сіті": Харт, Санья, Компані, Отаменді, Кліші, Фернандо, Фернандіньйо, Сілва, Туре, Стерлінг, Агуеро (Іхеаначо, 90+1)

Сьогоднішній поєдинок показували у 117 країнах. Матч транслювали такі медіа-гіганти спортивної телеіндустрії, як Sky Sports, Fox Sports, Canal+, ESPN та інші.

Матч у Манчестері відбудеться 15 березня на арені "Сіті оф Манчестер".

Нагадаємо, п'ять років тому команди зустрічалися на цій стадії Ліги Європи. Кияни тоді пройшли далі, вигравши вдома (2:0) і мінімально поступившись на виїзді (0:1).

Ребров: програли через власні помилки

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував першу гру 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на післяматчевій прес-конференції, передає УНІАН.

"Я думаю, що, на жаль, ми по праву програли сьогоднішню гру. Програли тільки через свої помилки, дали супернику використати свої помилки. Пропустили в першому таймі два голи, у другому заспокоїлися і навіть забили, але потім знову пропустили... Було хвилювання, хай що б ви, журналісти, говорили, адже це матч з такою сильною командою... Після першого тайму трохи заспокоїлися. Я радий, що перехопили ініціативу, але не до кінця".

Говорячи про те, чому бразилець Жуніор Мораєс вийшов на поле лише в другому таймі, тренер зазначив: "На жаль, Мораєс отримав серйозну травму і не до кінця відновився. Вийшов на другий тайм, коли замінив Теодорчика. Зараз, за його словами, тільки посилив травму. В принципі, це було видно по ходу гри".

Щодо того, що це була перша офіційна гра в новому сезоні, Ребров зазначив: "Суперник просто більш досвідчений і впевнений у собі. Торік ми обіграли іншу англійську команду у цей же період, в лютому... Сьогодні ми просто програли дуже сильній команді. Говорити про те, що ми програли через велику перерву в чемпіонаті і відсутність ігрової практики, напевно, просто негарно".

А оцінюючи вихід на поле Андрія Ярмоленка, тренер зазначив: "Програла вся команда, і Андрій в тому числі. Я бачив, особливо у другому таймі, бажання Андрія,.. як і всієї команди. Я не хочу нікого виділяти. Я радий, що він вийшов на поле і нормально провів цей матч, не отримавши нових пошкоджень. Значить, в наступних матчах він буде й далі грати і прогресувати".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: перший матч плей-оф ЛЧ, Манчестер Сіті, динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]