Чт, 2024-03-28, 11:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:40
"Динамо" - "Шахтар" - 1:0. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Сьогодні, 5 жовтня, у рамках 7 туру УПЛ, "Динамо" вдома обіграло "Шахтар".

Команди почали матч на високих швидкостях. Одразу було помітно, що "Динамо" буде пресингувати оборонців і опорників «Шахтаря» аби ті не могли спокійно розпочати атаку. Хоча ближче до середини тайму "гірники" призвичаїлись до такої гри киян і впевнено долали пресинг динамівців.

Гострішими в атаці були гості, які створили кілька напівмоментів і один гольовий шанс. Щодо атаки "Динамо", то тут було набагато менше гостроти. Кияни грали довгими передачами і частенько помилялись. Бити підопічними Реброва суперники давали вкрай рідко, а якщо все ж це вдавалось, то удари блокувались або летіли дуже неточно.

"Гірники" у свою чергу розігрували комбінації через короткий пас і використовували свою технічну перевагу над суперниками. Але відкрити рахунок у першому таймі ані господарям, ані гостям не вдалось.

З початком другого тайму кияни захопили ініціативу і прибрали м’яч під контроль. "Шахтар" вимушений був перейти на контргру, яка не надто вдавалась.

На 62-й хвилині стався переломний момент і Шевчук, отримавши другу жовту, достроково завершив для себе матч.  Кияни проте продовжили грати в тому ж темпі. Особливо нічого в атаці динамівців не виходило. Команда Реброва в основному просто збилась на навіс з флангів.

На 71-й хвилині "Динамо" забило гол, як виявилось єдиний. Віда пробив головою після навісу з кутового, Каніболоцький парирував удар, але м’яч продовжив політ у ствір воріт туди, де стояв Адріано. Нападник намагався вибити снаряд, але промахнувся по м’ячу і став співучасником курйозного голу.

Надалі "Шахтар" намагався відігратись, але успіху підопічні Луческу не добились. Футбол зник і почалась серія грубощів, м’яч більше перебував у повітрі.

Отже, кияни перемагають і виходять на друге місце у чемпіонаті.

"Динамо": 23. Рибка, 2. Даніло Сілва, 6. Драгович, 24. Віда, 26. Бурда, 4. Велозу, 16. Сидорчук, 90. Беланда, 10. Ярмоленко, 7. Ленс, 22. Кравець
Запасні: 1.Шовковський, 34. Хачеріді, 9. Безус, 17. Рибалка, 29. Буяльський, 20. Гусєв, 91. Теодорчик

"Шахтар": 32. Каніболоцький А., 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук В., 6. Степаненко, 77. Ілсінью, 29. Тейшейра, 20. Коста, 28. Тайсон, 9. Адріано
Запасні: 30. Пятов, 18. Ордець, 10. Бернард, 17. Фернандо, 11. Марлос, 8. Фред, 21. Гладкий

"Динамо" - "Шахтар" - 1:0

Гол: Віда,71

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: Динамо - Шахтар - 1:0. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]