Пт, 2024-04-19, 10:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
"Динамо" сильніше за "Спартак". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Зустріч двох найпринциповіших суперників - київського "Динамо" і московського "Спартака" - відбулася в рамках підготовчого збору в іспанській Марбельї. Товариський поєдинок завершився упевненою перемогою підопічних Юрія Сьоміна, які обіграли москвичів з рахунком 2:0.

"Динамо" - "Спартак" 2:0

Голи: Пареха, 27 (автогол), Корреа, 89

"Динамо": Коваль (Шовковський, 46), Бетао, Хачеріді, Алмейда, Юсуф, Нінкович (Дуду, 60), Аруна (Корреа, 65), Ярмоленко (Алієв, 81), Мілевський, Мехмеді (Гармаш, 46), Ідейє.

"Спартак": Заболотний, Паршивлюк, Пареха (Каріока, 46), Сухі, Макєєв (К.Комбаров, 54), Арі (Ананідзе, 54), Зотов (Дзюба, 46), Д. Комбаров (Козлов, 86), де Зеув, Білялетдінов (Бризгалов, 46), Веллітон.

Юрій Сьомін: "Можу сказати, що попередню гру, проти казанського "Рубіна", ми провели значно краще цієї, хоча результату добилися саме сьогодні. На мій погляд, причин декілька. Перш за все, грали в полудень, при досить високій температурі повітря. Також необхідно врахувати, що це був для нас останній день на зборах, всі хлопці напевно вже подумки були вдома. Були присутні хороші відрізки у нашому виконанні, "Спартак" також міг пару разів забити. Проте, можу похвалити їх. На мій погляд, ми заслужено перемогли сьогодні

Звичайно, дух протистояння був присутній, оскільки хлопці пам'ятають і шанують традиції. Нове покоління також принципово ставиться до ігор з "червоно-білими".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1177 | Додав: nowyny | Теги: Спартак, динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]