Чт, 2024-04-25, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:29
"Динамо" зіграє в Лізі Європи з португальським "Марітіму"
Інші останні Спортивні новини

Стало відомо, в яких комплектах форми зіграють в матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Європи київське "Динамо" та португальський "Марітіму".

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Динамо".

"Динамівці" проведуть матч у нещодавно презентованому комплекті форми синього кольору. "Динамівський" голкіпер вдягне жовте. Гості гратимуть у смугастих футболках традиційних для себе кольорів, червоного та зеленого, та білих шортах. Воротар "Марітіму" - у помаранчевому. У таких самих кольорах команди провели і першу гру в Фуншалі.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Марітіму" розпочнеться о 19:45. В першій грі команди зіграли внічию 0:0.

На матчі "Динамо" - "Марітіму" підвищать заходи безпеки.

В четверг, 24 августа, в Киеве в НСК "Олимпийский" состоится ответный матч плей-офф раунда квалификации Лиги Европы: "Динамо" примет португальский "Маритиму".

Накануне главный тренер команды Александр Хацкевич рассказал о залоге успеха в предстоящем матче, а Андрей Ярмоленко выразил мнение, что такая команда как "Динамо" не может остаться без еврокубков.

Букмекеры считают "Динамо" безоговорочным фаворитом матча: коэффициент на победу команды Александра Хацкевича – 1.25, на ничью – 5.25, на победу "Маритиму" – 14.50.

Начало матча – в 19:45. Следите за главными событиями матча "Динамо" – "Маритиму" в модуле онлайна и комментируйте игру вместе с нами!

Матч "Динамо" – "Маритиму" на ТВ:

2+2, live

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи, динамо, португальський Марітіму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]