Пт, 2024-03-29, 01:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:15
Дипломат - Рада Європи в розгубленості
Інші останні Новини Європейського Союзу

Рада Європи в розгубленості — дипломат

Всі обговорюють, чи залишиться Росія членом Ради Європи, замість того щоб обговорювати, як забезпечити виконання Росією зобов'язань.

Рада Європи в розгубленості. Вона не знає, що буде далі. Росія, ряд держав, які шалено хочуть її почути, та її адвокати, насамперед з числа тих "мудрих" керівників, які під гаслами діалогу та підвищення ефективності довели ситуацію до першого в історії гострого конфлікту між ПАРЄ та Комітетом міністрів, довели організацію до кризи.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Дмитро Кулеба, постійний представник України в Раді Європи. За його словами, всі обговорюють, чи залишиться Росія членом Ради Європи, замість того щоб обговорювати, як забезпечити виконання Росією зобов'язань.

"І намагаються не думати про те, що схилитися перед нинішньою Росією і виконати її абсурдні вимоги тільки заради того, щоб залишити її членом правозахисної організації, значить власноруч і повільно вбивати цей інститут, — зазначає дипломат. — Рада Європи озирається навколо себе у багатосторонній розгубленості. Раді цьому ті, кому вона не потрібна як сильна організація, здатна ефективно впливати на ситуацію в країнах".

Детальніше про перспективи Ради Європи в протистоянні з РФ читайте в статті Дмитра Кулеби "Розгублена багатосторонність" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 808 | Додав: adminA | Теги: розгубленість, дипломат, Рада Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]