Чт, 2024-04-25, 23:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:23
Дитячий садок з немовлятами у Північній Австралії "відвідав" виводок пітонів з 25 особин і матусі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Дитячий садок було закрито в Австралії, в Північній Території, через приголомшливу НП. Як з'ясувалося, на території дитсадка мешкало більш ніж 25 дитинчат-пітонів і їхня мама досить великих розмірів, повідомляє http://zhytlonews.com/.

Події почали розгортатися відразу після Нового року, коли одне з дитинчат австралійського килимового пітона помітили на ігровому майданчику дитсадка "Мітчелл центр" у Дарвіні.

Наступного дня ще сім "крихіток"-пітонят здійснили променад по території закладу, в якому мирно гуляли п'ятирічні дітлахи. До слова, в садочку є ще й немовлята, яким виповнилося лише шість тижнів.

Директор установи Луїза де Бомфорт запросила фахівців і представників міської влади, щоб ті розв'язали несподівану проблему. Вони заглянули всередину стіни центру і знайшли дещо, що, на перший погляд, видалося страхітливим - самку килимового пітона, а поруч з нею близько двох десятків яєць, з яких вже вилупилися дитинчата-змії.

Як вважають фахівці, в стіні є ще одна самиця завдовжки близько 2,5 метра, поки що знайти її не вдалося.

Цікаво, що це другий за останній місяць випадок надзвичайної ситуації зі зміями в Австралії.

Раніше трирічний австралієць знайшов на вулиці зміїні яйця, поклав їх у пластиковий контейнер і прибрав у шафу. У понеділок, 17 грудня 2012 року, з яєць вилупилися дитинчата отруйної сітчастої коричневої змії. Змій забрали фахівці.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: пітонів, дитячий садок, Північній Австралії, 25 особин і матусі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]