Чт, 2024-04-18, 23:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:34
Дівчину "мажори" зґвалтували і кинули у багаття. Вона дивом вижила. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

У Миколаєві три молодики в ніч проти 9 березня спочатку зґвалтували, а потім намагалися спалити живцем дівчину. Мати постраждалої розповіла про трагедію. Жінка пояснила, що виховує доньку одна, сама ж мешкає та працює у Києві. Донька Оксана Макар понад два роки прожила з нею. Після того як порвала стосунки зі своїм хлопцем, переїхала до бабусі у Миколаїв. 8 березня святкувала з друзями у кафе-барі "Рибка". Там-таки познайомилася з двома хлопцями. Вони спочатку зголосилися провести її додому. Згодом запросили до свого знайомого випити кави. Дівчина погодилася.

"Оксана пішла. Налили шампанського. Мабуть, щось підсипали, бо вона зразу ж відключилася, – розказала жінка зі слів потерпілої. – Її спочатку ґвалтували. Потім накинули удавку, душили. Подумали, що вона вже мертва. Загорнули у ковдру і винесли на смітник. Там підпалили", пише novosti-n.mk.ua.

Оксана з сильними травмами, несумісними з життям, провела ніч на холоді. Її знайшли випадкові перехожі. Викликали міліцію та "швидку". Жінка розповідає про нинішній стан дочки.

"Руки й ноги згоріли. Попа й спина обварилися, нирки поплавилися. Лікарі спочатку давали 1%, що виживе. Зараз кажуть, що житиме. У дитини немає нирок, відрізали повністю попу, вирізали спину й ампутують кінцівки. Там і ампутувати нема що – вони фактично порох, бо шкіра й м'язи згоріли, а кістки обвуглилися".

У Макар обпечено 55% тіла. Чергова опікового відділення каже, що опіки у дівчини 3–4 ступеня – найтяжчі. Її стан стабільно тяжкий.

"Дівчина житиме, – каже лікар Сергій Смирний. - Їй ампутували праву руку по саме передпліччя та обидві стопи ніг. Опіки були занадто глибокі. Люди з такими ураженнями помирають практично відразу. Найсильніші витримують пару годин. Дивовижно те, що дівчина весь час і була і тепер перебуває при тямі". Вона на все життя залишиться інвалідом.

"Хай би забрали в мене і нирки й шкіру, тільки б дитина вижила", – плаче мати потерпілої. Родина просить про допомогу.

Тимчасом ніхто з працівників міліції навіть не спробував поговорити з потерпілою - за версією правоохоронців, дівчина весь час перебуває у непритомному стані. Мати це категорично заперечує - два дні, які вона провела з дочкою, дівчина була при тямі і могла говорити.

Нелюдів допитали про те, що трапилося, і відпустили. У відчаї мати дівчини зізналася: "Я просила - дайте мені автомат і пустіть мене до них!"

Усіх трьох підозрюваних у зґвалтуванні і спаленні 18-річної дівчини взято під варту

Двох підозрюваних у зґвалтуванні, побитті і спробі спалити 18-річну Макар, яких раніше відпустили під підписку про невиїзд, сьогодні знову взяли під варту. У супроводі конвою їх було доставлено в будівлю Центрального РВВС. Про це повідомили під час мітингу, який проходив на площі Леніна: саме сюди прийшли городяни, небайдужі до долі постраждалої дівчини.

Поштовхом до проведення масового заходу став той факт, що двох з трьох підозрюваних в цьому жахливому злочині спочатку затримали, а опісля відпустили під підписку про невиїзд. Обурені миколаївці зібралися для того, щоб вимагати ретельного і справедливого розслідування.

Інформацію про затримання всіх трьох підозрюваних трохи пізніше підтвердила і керівник прес-служби Миколаївської обласної прокуратури Наталія Абрамова. Вона повідомила, що прокуратура готує клопотання і сьогодні суд буде ухвалювати рішення про запобіжний захід для всіх затриманих.

Як вдалося встановити ЗМІ, один з підозрюваних - син колишнього голови Єланецької райдержадміністрації. Інший нібито син колишнього прокурора Центрального району м. Миколаєва. Як пишуть ЗМІ, справу намагаються "зам'яти".

ЗМІ дізналися прізвища затриманих – буцімто затримали сина депутата Миколаївської міськради від КПУ, колишнього прокурора Едварда Аракеляна – 21-річного Артема, сина колишнього голови Єланецької райдержадміністрації – 23-річного Максима Присяжнюка, 23 роки, та їхнього приятеля 23-річного Євгена Краснощока.

Днями в Умані на Черкащині міліціонери затримали двох військовослужбовців - 23-річного сержанта і 31-річного прапорщика. Їх звинувачують у пограбуванні й ґвалтуванні жінок. Зловмисники перебувають під вартою. Проти них порушили кримінальні справи за статтями "зґвалтування", "пограбування" і "розбій".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1998 | Додав: adminA | Теги: багаття. Вона вижила, Мажори зґвалтували дівчину | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]