Чт, 2024-03-28, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:05
Дизайн і характеристики нового покоління моделі M6 розсекретила компанія BMW
Інші останні Новини світу

Напередодні Женевського автосалону концерн BMW розсекретив зовнішність і характеристики давно очікуваних "емок" шостої серії. Машини отримали новий передній бампер, розширені колісні арки, передні крила з вентиляційними "зябрами", здвоєні патрубки вихлопної системи, змінені пороги і невеликий задній дифузор, пишуть "Автоновости".

Купе заразом отримало ще і карбоновий дах, а капот і двері нових "емок" виготовлено з алюмінію. Є зміни і в салоні. Купе і кабріолет обзавелися передніми спортивними сидіннями з електроприводами, функцією запам'ятовування персональних настройок, активними підголовниками, що запобігають так званій хлистовій травмі шиї в разі удару ззаду. На центральній панелі з'явилися карбонові вставки і 10,2-дюймовий мультифункціональний дисплей системи iDrive, а з оснащення можна відзначити преміальну аудіосистему Bang & Olufsen.

Підвіска автомобіля була трохи доопрацьована і занижена, а як "взуття" пропонуються 19-дюймові легкосплавні диски і низькопрофільна гума розмірністю 265/40 спереду і 295/35 ззаду. Опціонально також можна замовити диски діаметром 20 дюймів і карбон-керамічні гальма.

Під капотом "емок" розташовується 4,4-літрова турбо-"вісімка" потужністю 560 к.с. (680 Н-м) з якою агрегатується семиступінчаста роботизована КПП Drivelogic з функцією лаунч-контролю. Першу сотню купе BMW M6 долає за 4,2 с, (кабріолет за 4,3 с), на підкорення другої сотні йде 12,6 і 13,1 с відповідно, а максимальна швидкість обох машин традиційно обмежена на позначці 250 км/год. Але при замовленні опціонального М-пакету максималка становитиме вже 305 км/год.

Попри приголомшливі характеристики, обидві "емки" вирізнятимуться вельми скромним, для автомобілів такого класу, "апетитом". За словами розробників, як і у випадку з BMW M5, їм вдалося підвищити потужність мотора на 10%, але при цьому понизити витрату пального і викид шкідливих речовин на 30%. Купе BMW M6 витрачатиме 9,9 літра палива на сто кілометрів пробігу в змішаному циклі, а кабріолет - 10,3 л. Викид CO2 становитиме 232 і 239 г/км відповідно.

Світова прем'єра BMW M6 відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, а продажі стартують влітку цього року.

Раніше повідомлялося, що у Скандинавії, яка з настанням морозів перетворюється на широкий полігон для випробувань прототипів нових моделей, компанія BMW почала тестувати перший у своїй історії передньоприводний автомобіль.

Прототип у кузові Gran Turismo викотився на ходові випробування разом з новим поколінням MINI Cooper, який побудований на єдиній платформі з машиною BMW. Чорно-білий "макіяж" заважає повною мірою оцінити дизайн екстер'єру автомобіля баварської марки, проте загальне уявлення про новинку скласти можна.

Модель, що іменується в СМІ BMW 1 GT, має високий дах, завдяки якому високі пасажири не підпиратимуть головами стелю, короткі звіси, скошений капот, що забезпечує гарний огляд водієві.

Бюджетний хетчбек баварського виробника, з чуток, почне комплектуватися бензиновими і дизельними агрегатами, включаючи 1,5-літровий дизельний двигун з трьома циліндрами і бензиновий 2,0-літровий мотор. Потужність дизельної силової установки становитиме орієнтовно 150 к.с.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: компанія BMW | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]