Пт, 2024-04-19, 21:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:36
Для бразильської свинини та дитячого харчування з Бєларусі Україна "закрила" свій ринок
Інші останні Економічні новини
Державна ветеринарна і фітосанітарна служба України заборонила ввезення в країну бразильської свинини та дитячого харчування з Бєларусі.

Як повідомили у Держветфітослужби України, за результатами досліджень, проведених Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, в продуктах тваринного походження (свинина морожена), вироблених підприємством SADIA SA SIF 1 (Бразилія), було виявлено невідповідність за мікробіологічними показниками (Listeria monocytogenes).

Також співробітники інституту виявили в продуктах тваринного походження (сухої молочної суміші для дитячого харчування "Беллакт Біфідо 2"), вироблених підприємством Волковиське ВАТ "Беллакт" (Бєларусь), невідповідність за мікробіологічними показниками (цвіль).

Нагадаємо, в лютому цього року, Україна призупинила імпорт м'яса і молока з Бєларусі через африканську чуму свиней.

Раніше повідомлялось, що поновлення постачань в Україну молочних продуктів з Бєларусі, заборону на імпорт яких зняла Держветслужба 7 травня, не зробить істотного впливу на ринок через порівняно незначні обсяги імпорту.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 974 | Додав: adminA | Теги: Україна закрила, бразильської свинини, дитячого харчування з Бєларусі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]