Сб, 2024-04-20, 15:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:14
Для чоловіків вигадали спосіб "завагітніти". ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Співробітники японського Технологічного інституту Канагава продемонстрували на виставці Tokyo Game Show 2011 новітній симулятор вагітності, який на собі можуть випробувати чоловіки.

Від користувача потрібно лише надіти спеціальний сарафан, в якому знаходяться гумові кулі, вібратори, мішок з водою, датчики дотиків і пневмодвигуни.

У міру того як "дитина" росте, живіт поступово збільшується в розмірах, а плід можна спостерігати на екрані монітора. Повного терміну система досягає за дві хвилини.

Головна відмінність від схожих розробок в тому, що користувач може відчути, як "малюк" штовхається зсередини.

До того ж імітація росту плоду досягається шляхом закачування теплої води в мішок із спеціального бака. При цьому постійно підтримується температура навколоплідних вод - 37-38 ˚ C.

За словами науковців, груди теж зростають - гумові балони накачують повітрям. Тим же способом досягається ілюзія поштовхів і рухів плоду. Компресор швидко надуває то одну, то іншу кулю, які розташовані в області живота.

Як тільки вагітність досягає повного терміну, починається інша гра - спілкування з ембріоном. Якщо користувач рухається занадто різко, дитина злиться, якщо ж лагідно погладжувати живіт, дитина розслабляється.

За матеріалами: Компьюлента

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1569 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]