Чт, 2024-04-25, 18:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:43
Для кандидатів в депутати від опозиції по "мажоритарці" Кличко хоче праймеріз
Інші останні Політичні новини

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наполягає на рейтинговому відборі кандидатів у народні депутати в мажоритарні округи від об'єднаної опозиції.

"Ми представляємо претендентів і готові зняти їх кандидатури, якщо кандидат від іншої опозиційної сили буде мати вищу підтримку людей за результатами дослідження. Тільки так ми зможемо перемогти провладних кандидатів, за якими стоїть шалений адміністративний і фінансовий ресурс", - заявив він на прес-конференції в Броварах в суботу, 30 червня, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу партії "УДАР".

Кличко висловив надію, що колеги по опозиції зрозуміють такий підхід і підтримають його. "І люди будуть розуміти, що обирають тих кандидатів, яких знають і які мають авторитет, а не тих, про кого кулуарно домовилися партійні вожді", - зазначив політик.

Він також підкреслив, що партія "УДАР" не збирається використовувати методи чорного піару під час виборчої кампанії. "Це не наші методи. Ми орієнтовані на європейську політичну культуру і будемо агітувати за себе, а не розповідати про інших", - запевнив Кличко.

За інформацією прес-служби партії, в ході робочого візиту до Броварів лідер "УДАРу" представив претендентів у кандидати в мажоритарних округах, яких ця політсила пропонує до громадського обговорення.

Раніше Кличко заявив, що відмовив заступнику голови ВО "Батьківщина" Олександру Турчинову і лідеру фракції НУ-НС Миколі Мартиненку в "кулуарному" розподілі мажоритарних округів.

Нагадаємо, що партії "Батьківщина" і "Фронт Змін" заявили про об’єднання їхніх політичних сил і формування спільного списку на парламентських виборах.

А партія "УДАР" Віталія Кличка вирішила йти на парламентські вибори самостійно.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1014 | Додав: admin | Теги: праймеріз, мажоритарці, кличко, кандидатів в депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]