Пт, 2024-04-19, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:46
Для нової ініціативи НАТО "чотири тридцятки" Франція підготує армійську бригаду
Інші останні Новини Європейського Союзу

Франція підготує армійську бригаду для нової ініціативи НАТО "чотири тридцятки"

Франція забезпечить 10% військових сил для нової ініціативи НАТО із посилення мобільності та швидкого реагування на загрози.

Про це повідомив у Twitter посол Франції у США Жерар Аро.

За його словами, Франція підготує повну армійську бригаду, 3 авіаційні ескадрильї, 3 кораблі і матиме можливість керувати військово-морською групою.

"Ці сили будуть готові до пересування менш ніж за 30 днів. Коли йдеться про європейську оборону, нам потрібно вимірювати успіх у цій сфері на місцях, а не через інституційну уяву. Старі інструменти необхідно відновити через спільну стратегічну культуру. Нові інструменти створені таким чином, щоб вони не стали лише політичними гаслами", - написав Аро.

Минулого року лідери країн НАТО затвердили нову ініціативу "Чотири тридцятки" з посилення здатності силового блоку швидко реагувати на загрози.

Вона передбачає створення до 2020 року 30 механізованих батальйонів, 30 повітряних ескадрилів та 30 бойових суден, готових до використання протягом 30 днів або менше.

Крім того, лідери країн НАТО затвердили рішення про розміщення двох нових командних центрів у США та Німеччині.

Нове об’єднане командування в Атлантиці буде розміщуватися у Норфолку, у Сполучених Штатах. Командування з логістики буде базуватися в Ульмі, у Німеччині.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: армійська бригада, Франція, ініціатива НАТО чотири тридцятки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]