Чт, 2024-03-28, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
Для приїжджих з неблагополучних країн світу Британія вводить боргові зобов'язання
Інші останні Новини Європейського Союзу
Великобританія оголосила про введення нової схеми, відповідно до якої, від деяких приїжджих, вимагатимуть, перед в'їздом в країну, надання боргового зобов'язання в сумі близько 4500 доларів, передає BBC.

Пробну схему буде запущено в листопаді, вона торкнеться приїжджих з Індії, Пакистану, Бангладешу, Шрі-Ланки, Нігерії та Гани. За словами уряду Великобританії, ці країни представляють високий ризик у питанні зловживання імміграцією.

Якщо представники цих країн залишаться у Великобританії після закінчення терміну дії їх візи, ці грошові суми буде конфісковано. За словами міністра внутрішніх справ Великобританії Терези Мей, це нововведення зробить імміграційну систему більш селективною.

Цієї весни британський прем'єр-міністр Девід Кемерон оголосив, що його уряд боротиметься проти надання мігрантам допомог та інших соціальних пільг. Ці заходи у першу чергу були спрямовані на громадян Європейського Союзу.

Нагадаємо, у червні 2010 року Великобританія обмежила в'їзд іммігрантів з країн, що не входять у ЄС.

5 квітня 2010 року набув чинності новий Візовий кодекс Євросоюзу, який регулює процедури та умови видачі короткострокових віз (на термін не більше трьох місяців) у консульствах країн Шенгенської зони по всьому світу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: неблагополучних країн світу, Британія, приїжджих, боргові зобов'язання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]