Вт, 2024-04-23, 19:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:13
Для реабілітації ветеранів АТО Кличко попросив допомоги у сенаторів США
Інші останні Новини України

 Мер Києва Віталій Кличко попросив допомоги у сенаторів США в реалізації проектів зі створення реабілітаційних центрів для ветеранів (українських бійців), які повертаються додому з зони АТО.

Як повідомили у прес-службі Київського міського голови, про це, зокрема, йшлося на зустрічі Кличка з сенаторами з групи підтримки України в Сенаті США.

"За офіційними даними, 35 тис. 300 солдатів незабаром будуть демобілізовані з зони АТО. Київ як столиця має бути прикладом у наданні необхідної підтримки військовослужбовцям, які повертаються додому. Тому ми просимо допомоги у наших американських друзів, які мають великий досвід у реабілітації і адаптації ветеранів до мирного життя", – сказав мер Києва.

Мова йде про наміри створити шість пілотних адміністративних центрів для підтримки ветеранів АТО в Києві, Київській та Житомирській областях. У цих центрах можна буде отримати консультації з питань працевлаштування або виплати належних компенсацій. Адміністративні ресурси будуть спрямовані на надання допомоги сім'ям тих солдатів, які не повернулися додому.

Нагадаємо, Міністерство оборони просить волонтерські групи психологів допомогти в роботі з сім'ями військових, які беруть участь в антитерористичній операції. У жовтні 2014 року у відомстві заявили, що активно працюють над виконанням завдання Генерального штабу про створення психологічної служби для роботи з особовим складом української армії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1037 | Додав: admin | Теги: Сенатори, АТО, США, Допомога, кличко, реабілітація ветеранів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]