Чт, 2024-03-28, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
Для соціального проекту на сході України Данія, Швеція і Швейцарія надають $14 млн
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Данія, Швеція і Швейцарія надають $14 млн для соціального проекту на сході України

Уряди Данії, Швеції та Швейцарії оголосили про початок проекту «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на сході України».

Про це повідомляє ПРООН в Україні.

Проект має бюджет $14,045 млн і розрахований до 2022 року. Він покликаний сприяти ефективному врядуванню та соціальній згуртованості в Донецькій та Луганській областях.

«Кризу довіри можна подолати лише створюючи робочі місця, долаючи бідність, реалізуючи антикорупційні заходи, впроваджуючи правоохоронну й судову реформи, а також забезпечуючи права людини», – зазначають автори програми.

Швеція та Швейцарія, які впродовж останніх 3,5 років спільно фінансували впровадження заходів Програми ООН із відновлення та розбудови миру, прагнуть закріпити досягнуті результати і надалі підтримуватимуть ефективне врядування та сприятимуть соціальній згуртованості в регіоні.

Окрім того, завдяки виділеним коштам, Швеція прагне підтримати заходи з покращення стану довкілля в регіоні.

Водночас данська Програма миру та стабілізації ситуації в Україні у 2018-2021 рр. проводить роботу задля підтримки стабільності та ефективного врядування в регіоні. Ця програма планує виділити кошти зі свого Фонду на підтримку миру та стабільності, які буде спрямовано на заходи з покращення доступу до правосуддя та громадської безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: Схід України, соціальний проект, Данія, $14 млн, Швеція і Швейцарія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]