Пт, 2024-03-29, 07:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
Для військових волонтери "Армії SOS" розробляють IT-програми. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Волонтери виготовляють програмне забезпечення на планшети та безпілотники для бійців АТО. Програма допомагає влучніше і швидше стріляти артилерії.

Не лише гуманітарною допомогою для військових займаються волонтери групи "Армії SOS". Окрім сортування продуктів та замовлення екіпіровки, перегону та ремонту автомобілів, ентузіасти збирають безпілотники та розробляють програмне забезпечення.

Волонтери-програмісти розробили девайс, який допомагає влучніше і швидше стріляти артилерії. Планшет оснащений сучасними електронними, а не старими паперовими картами, з якими можна працювати в режимі offline. Пристрій враховує балістичні поправки і погодні умови.

Поряд з програмістами працюють технарі-інженери. У спеціальній лабораторії розробляють та складають безпілотні літальні апарати, яких так потребує наша армія.

Волонтери не лякаються тривалої та кропіткої роботи. Потрібно правильно поставити камери, системи управління, антени, а це потребує спеціальних навичок. На збір та тестування одного такого безпілотника можуть піти тижні.

Щоб отримати перемогу, армія повинна володіти хорошою розвідкою, надійним захищеним зв'язком і сучасними автоматизованими системами управління. І поки хлопці воюють на передовій, армія волонтерів, програмістів та інженерів допомагають їм у тилу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: волонтери Армії SOS, військових, IT-програми. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]